Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
ullitzaaa avatar ullitzaaa 1 Точки

SoftUni Creative - общи въпроси

Здравейте!

Записах се за обучението, но не съм получила никакво потвърждение за това.? Къде по-точно ще протича дистанционното обучение (къде може да се гледа) ?

Също така, има ли възможност след вземане на началния изпит, да се прехвърля в присъствена форма впоследствие?

Има ли съдействие за стажове или работа след приключване на цялостната програма?

Благодаря предварително за отговорите

 

Тагове:
1
SoftUni Creative
melik avatar melik 284 Точки

Привет.

1. 

Можеш да избереш присъствена или онлайн форма на обучение.

Обучаващите се в присъствена форма посещават учебните ни зали в сградата на СофтУни на улица Тинтява 15-17. Обучаващите се в присъствена форма курсисти, имат възможността да присъстват лично на всички учебни занятия, като имат пряк контакт с лектора и своите колеги. Препоръчваме обучението в присъствена форма на всички начинаещи, които имат възможност и време да посещават занятията – при тях ефективността от обучението е по-висока.
Обучаващите се онлайн курсисти, също както и присъствените курсисти, имат достъп до виртуалната класна стая на СофтУни, заедно с всички ресурси в нея, като имат възможност на гледат видео лекциите от обученията в реално време или на запис.

 

Онлайн обучаващите се учат от вкъщи, като гледат видеа от учебните занятия качени на сайта, в инстанцията на курса, в удобно за тях време и се с

правят със задачите за упражнения и домашно самостоятелно. Оценката се формира само от резултата на изпита. Препоръчваме обучението в онлайн форма на всички, които нямат възможност да посещават занятията или имат предишен опит в областта на обученията и искат да се явят направо на изпита, тъй като предаването на домашни не се взима предвид. Все пак студентите, които пишат домашните си, могат да ги предават с цел получаването на обратна връзка.

2. Можете да промените образователната си форма след успешното преминаване на изпита, но имайте предвид, че веднъж щом изберете дадена образователна форма, вие оставате в нея до края на програмата.

3. 

Кариерно съдействие

Кариерният център на СофтУни е мястото, където всички успешно представили се студенти получават съдействие в своя професионален път - от подготовката за интервю, до изпращането на препоръки към компании партньори на СофтУни и стартиране на работа. Курсистите на SoftUni Creative ще имат възможността да се възползват от помощта, която кариерният център на СофтУни би могъл да им окаже във връзка с тяхното кариерно развитие.

Всички студенти на Софтуерния университет имат възможността да получат индивидуално кариерно съдействие със специалист в областта.

В какво се изразява кариерното съдействие?

Кариерното съдействие представлява индивидуална консултация със специалист. Тя обхваща няколко стъпки:

  • Лична среща под формата на разговор за текущи и бъдещи професионални интереси за реализация в ИТ сферата
  • Съдействие при подготовката на документи за кандидатстване: резюме, мотивационно писмо, портфолио, профили в различни социални мрежи и др
  • Съвети и препоръки при подготовка за интервю за работа
  • Директни препоръки и изпращане на документи от името на Софтуерния университет в избрана компания, според предпочитаните технологии, професионален опит и желана посока на развитие
  • Съдействие и в бъдещ план по отношение на нова, по-интересна или вълнуваща работа, интереси в смяна на технологиите и др

От тук можеш да разгледаш на кои дати ще ви бъдат лекциите и т.н

Надявам се да съм бил болезен.

Поздрави,

Мелик.

0
03/09/2017 18:51:39
ullitzaaa avatar ullitzaaa 1 Точки

Благодаря за изчерпателния отговор!

0
momopetrov avatar momopetrov 35 Точки

Привет !

В почивни или работни дни ще се провеждат изпитите и има ли възможност да се провеждат онлайн по скайп ?

0
03/09/2017 19:35:12
melik avatar melik 284 Точки

Привет.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИЗПИТЪТ И ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ СЕРТИФИКАТ СЛЕД КРАЯ НА КУРСА?

Изпитът ще бъде под формата на тест и ще се проведе онлайн. Всеки курсист, който изкара оценка над Много добър (5.00) ще получи официален сертификат от SoftUni Creative. Относно в кои дни ще се провеждат изпитите не знам, всеки път е различно (ако не се лъжа).

Поздрави,

Мелик.

0
03/09/2017 20:11:04
GabriellaF avatar GabriellaF 0 Точки

Здравейте!
Искам да попитам, какви са минималните параметри, които трябва да имат компютрите на курсистите в присъстена форма?
Кои са препоръчителните?

Благодаря!

0
tmarcheva avatar tmarcheva 3 Точки

Здравейте! Всички изпити ли ще са онлайн или само първият? По принцип възможно ли е да се карат курсовете, без да се явяваме на изпити? 

Благодаря

0