Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Здравейте, готвя се за изпита Programming Basics. Интересува ме колко точки ми трябат за да влезна в Tech модула и каква част от записалите се за Programming Basics успяват да покрият изискванията и да продължат в Tech модула
Привет.
За да се счита за взет изпита трябва да имаш минимум 300/600 точки, относно каква част успяват да покрият изискванията и да продължат в Tech модула, не знам!
Поздрави,
Мелик.
На последният изпит от 500 човека почти 200 са с оценка под 300. Дали са получили бонус точки от домашни и имат ли право да продължат напред не е ясно. Тази статистика не трябва да те стряска, защото като гледам предишните изпити, доста повече хора са се справили.