Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Lynx2008 avatar Lynx2008 7 Точки

Има ли нужда от повишаване на оценка ?

Здравейте!

Вчера бях на изпита Programming Basic, но не ми харесват резултатите, едва 4.95 с 368 точки. Има ли смисъл да се явя на поправка и да повиша този резултат или директно да продължа със следващото ниво ?

Следващият модул ще го запиша присъствено, ако е от значение.

0
Въпроси за SoftUni
ChrisPam avatar ChrisPam 976 Точки

Продължи напред и учи по-усилно от сега, защото трудното тепърва започва, пък ако искаш може да се запишеш в последствие да си повишиш 4.95 на по-висока оценка. Повишаването може да се случи на следващия изпит по Programming Basics. За повече информация може да пишеш на university@softuni.bg

0
Vincent avatar Vincent 11 Точки

Здравейте, готвя се за изпита Programming Basics. Интересува ме колко точки ми трябат за да влезна в Tech модула и каква част от записалите се за Programming Basics успяват да покрият изискванията и да продължат в Tech модула

0
melik avatar melik 285 Точки

Привет.

За да се счита за взет изпита трябва да имаш минимум 300/600 точки, относно каква част успяват да покрият изискванията и да продължат в Tech модула, не знам!

Поздрави, 

Мелик.

 

1
Nackey avatar Nackey 4 Точки

На последният изпит от 500 човека почти 200 са с оценка под 300. Дали са получили бонус точки от домашни и имат ли право да продължат напред не е ясно. Тази статистика не трябва да те стряска, защото като гледам предишните изпити, доста повече хора са се справили.

0