Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Rakrone avatar Rakrone 12 Точки

Приемане в Tech Module

Здравейте!

Беше ми изпратен email, че съм приет за обучение в tech module, но никъде не е споменат вариант за записване към по-късен курс.

Това ме интересува, защото ми предстои започване на първи курс университет в София и нито имам в момента къде да живея в този град, нито имам възможността да уча, защото лаптопа ми е на ремонт за още поне 3 седмици.

Има ли вариант да си използвам оценката по-напред, за да кандидатствам и ако да, как става това?

Благодаря предварително! :)

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
v.krastev avatar v.krastev 54 Точки

Здравей!

Мисля че вариантите са следните - в някоя лекция беше споменато, че оценка от даден изпит ти важи до една година след получаването й. Тоест, сега може да не записваш, и при следващото приемане за тех модул просто да си заплатиш таксата и да си участваш. Имайки предвид, че Тех модулът започва повече от  веднъж в годината, реално ще е възможно да пропуснеш сегашното записване, следващото и чак на последващото да продължиш.

Друг вариант е и сега да си запишеш - ако запишеш онлайн, все тая къде си - в София или не, ако запишеш onsite - модулът почва на 18 септември, учебната година в държавните започва от края на септември до началото на октомври, зависи къде си. Ако си в държавен университе, най-вероятно ще имаш право на общежитие, така че ще имаш къде да си и ще си пропуснал две-три лекции примерно, лесно ще ги наваксаш с клипчетата, а на другите ще може да си ходиш в СофтУни. Поне аз така го виждам...

Поздрави!

0
deyan95 avatar deyan95 2 Точки

Доколкото знам оценките от basics важат една година и през това време можеш да се запишеш винаги когато има такъв курс.

0