Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
bisitok avatar bisitok 2 Точки

Потвърждение за онлайн обучение вместо желаната присъствена форма?

Привет, 
 

Въпроса е следния - при кандидатстването съм опоменала желание за присъствена форма на обучение, но днес вечерта получих мейл, че съм одобрена за онлайн обучение - на посочения телефон не мога да получа информация, понеже никой не вдигна при позвъняванията - интересува ме защо се получава това разминаване.

Освен това една обратна връзка - при кандидатстване не получих мейл, който да потвърждава, че съм кадидатствала успешно (макар че при самото кандидатстване го изписа). Но при положение, че в деня, обявен за опоменаване на резултатите мейл нямаше (чак до 17:40), а на телефон и fb съобщение не получих отговор, вече се чудех дали въобще кандидатстването е било отчетено успешно. Предполагам, че направата на един автоматичен мейл, който да се получава при успешно подаване на документи за кандидатстване ще е много полезно за кандидатстващия. И макар, че плащането ще бъде направено в последствие, все пак кандидатстването за курс си е вид покупка, и не би било лошо да идва мейл черно на бяло, че "покупката" е направена и да се коригира ако има някаква допусната грешка (ако предположим, че по някаква причина "онлайн" формата на обучение е отбелязана вместо желаната "присъствена", например).

Надявам се да получа яснота за разминаването и още повече - се надявам да имам възможност да се включа в присъствената форма на обучение, каквото е първоначалното ми и единственото ми желание.
 

Благодаря!

1
SoftUni Creative 09/09/2017 11:36:00
VanevaMilena avatar VanevaMilena 4 Точки

Здравей,

при мен се получи абсолютно същата ситуация. Ще може ли някой от екипа на СофтУни да изясни. Благодаря!

1
mravcho avatar mravcho 0 Точки

Да и при мен е така с и имейла. 

0
j0nze avatar j0nze 39 Точки

Ако не сте си платили изпита на време, е възможно местата за присъствено обучение да са се запълнили. Гарантирано място за присъствената форма се получава само след заплащане на изпита.

0
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

 

това, което сте посочили не е така. Присъствието не се гарантира със заплащане на такса, а с одобрение на документите, които са качени в системата. Заплащането за изпит е по желание на курсиста (ако иска да се яви на приемен изпит).

0
bisitok avatar bisitok 2 Точки

Вече получих своя отговор от представител на SoftUni Creative, посредством fb страницата, който гласи:

"За присъствена форма на обучение се одобряват хората спрямо документите, които са прикачили. Тези, които не са одобрени - се прехвърлят в онлайн форма."

 

Тъй като явно съм от тези неодобрените по документи, но желанието ми да се включа и присъствам е по-голямо от това, бих искала да разбера как въпреки това бих могла да се включа. Предполагам, че ще има хора, които няма да могат да се присъединят, въпреки че са одобрени (както е написал gorgissimo, например) - има ли възможност за заемане на мястото на отказал се участник или друга възможност? Единствената форма на обучение, която ме устройва е присътвената, по ред причини, които не са опоменати в поисканите документи, но ще изложа при нужда пред който е необходимо. 
Благодаря предварително.

 

 

0
09/09/2017 11:30:46
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

благодаря Ви за запитването. За съжаление за присъствена форма на обучение няма свободни места. За този курс може да сте в онлайн обучение, а след успешно взет приемен изпит - да продължите в присъствена форма на обучение.

 

Поздрави,

Алекс :)

1
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

 

Благодаря Ви за обратната връзка и за търпението. Обработваме всички Ваши запитвания в момента.

Кандидатстването за курса в присъствена форма приключи, като имейлите за одобрение бяха изпратени на 8 септември. Ако някой не е получил имейл - може да го препратим. Всички, които са кандидатствали за онлайн обучение, са одобрени. Хората, които са посочили присъствена форма на обучение и са прикачили нужните документи също са получили имейл. Тук има два варианта:

  • Да сте одобрени за присъствено обучение - т.е. документите Ви са приети и да сред най-мотивираните ни creative курсисти или
  • Да не сте одобрени за присъствено обучение - в този случай сте записани за онлайн обучение.

Това не трябва да Ви демотивира. След успешно взет приемен изпит може да продължите в цялата програмата на Creative в желаната от Вас форма на обучение.

 

Кандидатстването за онлайн обучение за безплатния курс е отворено. Може да се включи всеки, който проявява интерес. 

 

Поздрави,

Алекс :)

1