Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
ttitto avatar ttitto 1154 Точки

Онлайн маркетинг и реклама с Google

В началото на семинара се обеща да се сподели презентацията и други ресурси, но в страницата на семинара има само линк към видеото. Да не би да има друго място, откъдето могат да се свалят допълнителни ресурси?

0
Petya avatar Petya 2462 Точки

Ще ги сложим в понеделник, все пак и ние почиваме понякога.

4
Dexter avatar Dexter 119 Точки

Привет,

бих искал да попитам, относно този семинар и по-точно крайната му дата за записване. Всички минали и предстоящи семинари имат крайната дата - датата на която ще се проведе самия семинар, а на този е ден-два след като е бил пуснат за записване (аз поне го мернах вчера през деня, но чаках да се появи описание на самия семинар и затова не го записах още тогава). Да не би да е някаква грешка ( изхождам от факта, че той наистина няма никакво описание ), или срока наистина е бил до вчера.

Предварително благодаря, за отговора.

0
VGeorgiev avatar VGeorgiev 1385 Точки

Станала е грешка. Оправих я.

1
Dexter avatar Dexter 119 Точки

Благодаря!

0
ivaylo.yanchev.5 avatar ivaylo.yanchev.5 80 Точки

Здравейте! Имам въпрос за семинарите, тъй като мисля за първи път да присъствам на такъв. Имам няколко познати, които също проявяват интерес, но не съм наясно как биха могли да се запишат присъствено? Трябва ли специално за това да си правят профил в СофтУни или само да се присъединят във фейсбук събитието? Как да процедираме? Благодаря!

0
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Най-добре да си направят профил в сайта , за да може да не стават записани повече от 200 човека.

1
Yulia avatar Yulia 1342 Точки

Бих искала да попитам дали е възможно да качите в страницата на семинара "Психология на концептуалния дизайн" и самата презентация към него? Ще е хубаво и... за всички други семинари, за които не е качена такава, благодаря :)

0