Защо трябва да отговаряме във форума?
Здравейте
Понеже Светлин Наков беше казал че има хора които цял ден киснат във форума за да отговарят на хората защото печелили някакви точки-тези точки как се печелят и за какво се използват??
Здравейте
Понеже Светлин Наков беше казал че има хора които цял ден киснат във форума за да отговарят на хората защото печелили някакви точки-тези точки как се печелят и за какво се използват??
Тези точки се добавят към оценката накрая на дадения курс. Ако някой не успее да изкара макс точки от изпита , може да получи бонус и вместо оценка 5.59 ,която е изкарал от изпита , да стане 6.00 (примерно)
Пък и малко хуманизъм не е излишен , по този начин - когато помагаш на някой търсиш решение на чужд проблем и ставаш по-добър програмист.
Точки от форума може да спечелиш, когато отговаряш на въпроси там. По втория ти въпрос, къде ще се използват тези точки, общо взето те са един бонус към оценката ти.
Аха -1.бонусът голям ли е?
2- и аз съм отговарял на въпроси а защо не съм получавал точки все ми стоят на 2 точки
Бонусът не е голям, но определено го има. Има разлика между отговор и коментар. При коментарите не се добавят точки, освен ако някой не ти даде up vote.
Мисля, че тези точки които имаш се взимат 5% от тях и се добавят към крайната оценка.
Ами аз имам тука някакви точки, някой ако иска мога мога да му ги подаря. Или да направим томбола.
А иначе влизам във форума за да видя какви проблеми най-често срещат колегите.
Да така е
мерси много