[Team Building] Разходка до водопад Скакля 9 август 2014 г.
Здравейте, приятели!
Нека си направи една приятна разходка до водопад Скакля (гара Бов, близо до Своге). Датата е 9 август в 8:00 ч. на Централна ЖП гара. Влакът ни потегля в 8:22 ч. Билетите са 2.60 лева (в едната посока, ако се съберем малка група от 3-6 души), ако не - 3.00 лева (еднопосочен). Тези от вас, които са студенти, могат да ползват намаление 50% (като преди да си закупят билетите, си извадят карта за намаление - трябва ви уверение за БДЖ от вашия университет и студентска книжка). По разписание, в 9:24 ч. трябва да сме на гара Бов.
Началото на нашата разходка започва от гара Бов. След около 1.5 км пеша, започва 'катеренето" към прекрасния водопад. Образно казано, водопадът е разделен на три части, като средната е най-красива. Може буквално да застанете зад водата (чувството е невероятно). Времето, за което може да се изкачим до самия водопад е около 2 часа. Природата е много красива - минаваме през едно мостче, една мини пещера, много зеленина, чист въздух, невероятни гледки, вековни скали и аромат на живот. Пътят, по който ще вървим се казва "Вазовата пътека". Лесен е за изкачване и много приятен. Може да видите една от любимите ми снимки: Гледка към селото. След 2 часа изкачване, пред нас се отваря една невероятна поляна с места за сядане и няколко беседки. Тъй като не много от нас, а всички, ще се гладни и жадни - ще ви зарадвам и ще ви кажа, че в селото правят най-хубавите кюфтета. Ще може да си починем - който иска да си лежи на тревата, който иска да се разхожда, да се снимаме, да се радваме на хубавата природа и на добрата компания.
Пътят на слизане е още по-лесен. Вече отпочинали и наяли се, може да продължим с пълни сили. Връщаме се по същия път. Влакът ни е в 17:07 ч., като в София ще сме в 18:11 ч. (по план).
Ето ви и линк към събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/773318346044887/?ref_dashboard_filter=upcoming&source=1.
P.S. Канете ваши приятели! :)
Здравей,
На мен ми се отваря събитието! Не знам къде може да е проблемът...
Явно нещо правата за разглеждане. Може би само твои приятели я виждат, не знам.
Ами направила съм я "Open Invite".