Плащане Programming Basics c#
Здравейте,искам да платя за изпита който е на 5 ноември,но когато влезна за плащането от съобщението което се появавя в сайта,нямам точно този курс ?
Здравейте,искам да платя за изпита който е на 5 ноември,но когато влезна за плащането от съобщението което се появавя в сайта,нямам точно този курс ?
Аз съвсем скоро платих за изпита, но Java. Влязох в Профил --> Заплащане --> от падащото меню си избираш за какво искаш да платиш (в твоя случай - Programming Basic with C# - септември 2017 ранно записване 5 ноември - 50лв) и как да платиш. Аз избрах с EasyPay, защото ми е най-удобно. След това ми пратиха на мейл номера с който трябва да платя на каса на EasyPay. Няколко часа след като платих инфото в профила ми беше обновена. :)
Пробвай да влезнеш от профил -> заплащане -> и там на "Избери пакет ". Поне на мен там ми излиза
Мне,отново не излиза.
Здравей,
В такъв случай най-добре им пиши имейл на info@softuni.bg, може да звъннеш по телефона на 0899 55 55 92 или когато си в СофтУни, може да попиташ на рецепцията.
Поздрави,
Любо
Ако това помага, знам че може да платиш на място от 10:00 до 20:00 всеки работен ден
Да,но на мен не ми излиза курса c#,а само Java
хмм странно....на мен ми излизат всичките - над 20 различни курса.