Въпрос към екипа на Софтуни
Здравейте,
Знам РНР много добре но съм записал курса РНР Web Development Basics за да взема сертификат, та въпросът ми е ако не изпращам домашните но изкарам изпита на МАХ ще имам ли пълно 6 ?
Здравейте,
Знам РНР много добре но съм записал курса РНР Web Development Basics за да взема сертификат, та въпросът ми е ако не изпращам домашните но изкарам изпита на МАХ ще имам ли пълно 6 ?
Да!
Благодаря много,
Питам защото в презентацията на курса пише 90% изпит и 10% домашни а наистина не смятам да си губя времето със задачи които са ми елементарни.
Ако имаш 400/400, тогава ще имаш пълно 6, ако имаш обаче 390 точки примерно, тогава ще се гледат домашните и ще ти спадне оценката. Бонусът "Домашните нямат значение" са само при пълен брой точки.
Lamms - това изобщо не е вярно. На миналия PHP Basics имам 76 точки от 100 без никакви домашни, присъствия или екипен проект и имам 5.80. А на изпита имам 400 и нещо от 500. Не знам точно колко, защото изпита беше 3 задачи в judge и една ръчно проверяване за 200 и само нея не я направих и имам 100 и нещо, но не ми изписва колко. Със сигурност нямах 480 и все пак имах 5.8, което е много близо до 6.00.