От 5 месец чакам да ми бъде качена дипломата. Колко още?
Колко време още трябва да чакам? Влизам през ден в "Сертификати" да проверявам, обещаха ми още миналата седмица, че щяла да бъде налична там....
Редакция: 5 месеца вече...
Колко време още трябва да чакам? Влизам през ден в "Сертификати" да проверявам, обещаха ми още миналата седмица, че щяла да бъде налична там....
Редакция: 5 месеца вече...
September 19, 2017 17:53 - През октомври предвиждаме да ги издадем на всички, които са събрали нужния брой кредити. Допълнително ще Ви информираме и за официалното връчване.
Friday, October 20, 2017 01:50 - Съвсем скоро ще ги издадем и ще Ви изпратим имейл с подробна информация.
Tue 14-Nov-17 17:47 - Здравейте!
Дали има някакво развитие с „дипломите“?
Wed 15-Nov-17 19:17 - Здравейте,
Имам потвърждение от колегите, че всеки месец ще биват издавани. Ще се постараем да ги издадем в най-кратък срок.
Q: Mon 04-Dec-17 13:28
Здравейте!
Някакво развитие по въпроса?
A:
Аз от 3 месеца чакам, така че имаш време :)
https://github.com/SoftUni-Internal/suls-issues-public/issues
Колега пиши тука на dev екипа.
И какво стана с „дипломите“?
вече 3 месеца....... колко още?
4 месеца по-късно, все още никаква информация.... Това е абсурдно! Нямам никаква желание да минавам каквито и да е курсове, модули в СофтУни повече и казвам на всичките си приятели, че ако чакат диплома и са там за дипломата, няма да си я получат.
Господин Наков и компания, осъзнайте се малко и вземете някакво отношение. Тези на които не отговаряте са тези които са плащали за съществуването на този университет! Срамота е на хора, които са инвестирали време и пари да не намерите дори и малко достойнство да дадете отговор! В края на краищата става въпрос за едно елементарно признание към труда и усилията на вашите студенти, с които не пропускате да се похвалите всяка седмица по различни медии. Ако имате някакъв технически проблем, поне имайте доблестта да бъдете честни към тези, които са били честни към вас.
От "завършвате и ви намираме работа" стана "завършвате и 9 месеца не можем да ви издадем една диплома". Голям смях...
Трагикомичното в случая е, че за да взема по-бързо "дипломи", лятото изкарах 3 модула наведнъж. Оптимист съм бил ... голям :D
Дипломите май се дават само няколко пъти в годината, може би още не е дошло времето. По-важното е да са добре направени без грешки и т.н. Едва ли ще имаш какъвто и да е проблем показвайки индивидуални сертификати и това че си де факто завършил. А до тогава може да взимаш изборни курсове, които да влязат в дипломата ти.
Seriously?
Ти честно ли го написа това?
Колега, и аз си правя планове да взимам няколко модула наведнъж заради въпросната диплома, ама като ви гледам разговора се чудя дали изобщо да продължавам в СофтУни.
" ... ти пишем, за да те поканим на връчването на сертификати от отворени курсове, което ще се проведе на 11 декември (понеделник) 2017 г. ..."
Ще помоля СофтУни да спрат да се подиграват ...
възможно ли е да не съществуват вече дипломи и ние да сме луди и да си мислим само, че трябва да имаме, защото никой нищо официално не казва по въпроса....
То "диплома" != диплома ... Предполагам ме разбра ...
Но по принцип за едни пари е справедливо да получим едни хартии ...
Дай боже (Наков)!!!
Да се свети името му!!!
P.S. Вече и на молитви го ударих :D :D :D
Не молитви, а един "скромен скандал" в някоя и друга медия трябва, и без това медиите това търсят. Който разчита на медиите за слава, от медиите го е страх. Но нека им дадем още 1-2 седмици да помислят дали да отговорят или да си изпълнят обещанията.
Аз също събрах необходимия брой кредити преди около 3-4 месеца, но от СофтУни ми казаха, че трябва да се върна в началото и да мина курс, който съм минал под друго име. Започнах през Февруари 2015, като от тогава промениха програмата ни за обучение 2 пъти, добавиха се нови курсове, нови модули и ни се получаваха дупки за по 5-6 месеца, може би 90% се отказаха да продължават каквото и да е, но аз реших, че след като съм го започнал искам да го завърша, но уви :) СофтУни ме карат да минавам курс, който при миграцията към новия план на обучение гарантираха, че няма да има нужда да се минава, защото просто се препокрива материал. Вместо да подкрепят хората, които са се опитали до край да го завършат, въпреки всичките неща, те се подиграват БУКВАЛНО. Дадох пари и завърших последния нужен модул за JavaScript дипломата, като преди това попитах - "Само това ли ми е нужно за да взема диплома" и отговора от тяхна страна беше - ДА :) Адски много съжалявам за това, което се случва, защото СофтУни ми помогна за това да стартирам работа, супер благодарен съм за всичко, но за жалост от много време насам нещата са меко казано зле..
От същото ниво съм и аз. Имам нужните кредити, нямам диплома. Но забрави да кажеш, че и цените вече са двойни. Аз бях и присъствено by the way. Ама диплома няма :)