Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Добре дошли в SoftUni Digital 2.0!

Здравейте приятели,

Изключително сме развълнувани за старта на SoftUni Digital и позитивните емоции от вчера! За целта искаме да обобщим информацията и да структурираме нещата, които смятаме, че е нужно да знаете.

Занятията се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 часа в зала Code Ground Lab, ет. 0. Всички ресурси, свързани с обучението, ще намирате в страницата на курса в сайта (https://digital.softuni.bg/…/marketing-fundamentals-septemb…),като ще бъдат качвани в рамките на следващия ден след всяко занятие. Достъп до тях ще имате в удобно за Вас време - 24/7.

Силно насърчаваме използването на Facebook групата, както и форума на СофтУни – имаме специална категория за SoftUni Digital (https://softuni.bg/forum/categories/58/softuni-digital), където може да задавате въпросите си. Целта им е комуникация между всички курсисти и споделянето на релевантна информация и ресурси!

Съветваме Ви да се обръщате към мен или моите колеги от CRM екипа за всякакви въпроси от административен характер на контакти:

  • Е-mail: digital@softuni.bg;
  • Телефон: 0892 241 199.

Настоящият курс Marketing Fundamentals приключва с изпит на 21/22 октомври, който ще бъде под формата на тест и ще се проведе онлайн. На 19 октомври всички, които са заплатили успешно за изпита, ще получат имейл с подробна информация и инструкции за провеждането му онлайн. Заплащането на изпита може да се осъществи на https://softuni.org/payments/pay/1095 до 4 октомври, като таксата е 50 лева. След тази дата, таксата за изпит ще бъде 100 лева. Изпитът след курса Marketing Fundamentals е задължителен, ако желаете да продължите в цялата програма на SoftUni Digital.

Начините на плащане са:

  • В брой (на рецепцията на SoftUni Digital- заповядайте между 9:00 и 19:30 часа, всеки делничен ден и събота и неделя от 8:30 до 18:00 ​часа);
  • По банков път (при избор на този начин на плащане ще получите информация за IBAN и титуляра на сметката);
  • С онлайн дебитна/ кредитна карта;
  • Чрез EasyPay/ePay (имайте предвид, че валидността на кода от EasyPay/ ePay е около 2-3 дни - при въпроси, непременно се свръжете с нас).

Какво следва след приемния изпит? В случай, че го преминете успешно, можете да продължите в цялостната програма по дигитален маркетинг, като изберете една от двете форми на обучение - присъствена или онлайн, независимо от това в каква форма сте записани в момента. Присъствените места за програмата са ограничени до 200.

Приетите курсисти ще бъдат поканени в нова група (във Facebook), в която ще могат да комуникират със своите лектори и да имат достъп до допълнителни ресурси. Започваме с курса Content Marketing, който стартира на 11 ноември. Подробна информация за цялостната програма може да намерите на https://digital.softuni.bg/courses. Изпитите от последващите курсове от програмата ще бъдат под формата на практически проект, чрез който ще имате възможност да превръщате знанията, които сте придобили по време на занятията, в реални практически умения. Проектите ще бъдат предавани онлайн за проверка и оценка от преподавателя.

След всеки курс, който успеете да преминете с оценка равна или по-висока от Много добър 5.00, получавате официален сертификат на SoftUni Digital. Всеки един от курсовете дава различен брой кредити, в зависимост от неговата сложност и крайната Ви оценка от изпита. Цялостната диплома на SoftUni Digital се получава при:

  • събиране на 50 кредита и
  • успешно преминаване (с минимална оценка от 3.00) на всички курсове от основната програма.

За нас е изключително удоволствие да се развиваме заедно! Целият ни екип Ви желае успех!

3
SoftUni Digital 26/09/2017 22:20:06
svetlioi avatar svetlioi 41 Точки

Благодаря!

0
Tupancho avatar Tupancho 0 Точки

    Днес имам импулс за малко обратна връзка, насочена към хората, които се колебаят дали да кандидатстват за следващото издание на пълната програма по Дигитален Маркетинг в SoftUni Digital. Надявам се и други да споделят преживяването си през изминалите 9 месеца!

 

    Аз съм от хората изключително доволни от това обучение, а цената му е повече от добра и предполагам за 3.0, с право, ще е по-висока. Със сигурност обаче тя ще бъде още по-добра и стойностна, защото неминуемо с опита се развива, както SoftUni като организация, така и лекторите на отделните модули.

 

    Мен лично ме увлече и запозна с програмата Георги Малчев, на който съм изключително благодарен. Тази крачка за мен беше наистина огромна. Получих безумно много теоретични знания, които приложих в курсовите проекти след всеки модул и ще продължавам да развивам тези умения в реална среда върху проекта ми Fairchart.bg.

 

    Въпреки упреците, които отнесоха организаторите на програмата, стойността беше на най-високо ниво. Голяма част от колегите си намериха желаната и мечтана работа, други успяха да повишат запалатата си, а трети придобиха увереност да стартират собствени проекти. Работодателите последната година чуят ли, че някой е завършил курс в SoftUni, дават приоритет на CV-то му и търсят начин да го наемат. Също така по време на програмата доста фирми и организации пуснаха обяви с надеждата да си допълнят екипите с колеги от потока. Като цяло всички са WOW!

 

    Аз също имах предложения за работа от няколко фирми, други ми предлагаха да ми плащат за маркетингови стратегии, за настройка на инструменти или помощ със създаването и оптимизарането на рекламни кампании. За сега отказвам по различни причини, но вече имам увереността и спокойствието, че без приходи няма да остана.

 

    Така че, смело напред, ПРЕПОРЪЧВАМ с две ръце, скачайте в програмата и ви обещавам, че няма да съжалявате!

 

Поздрави

Иван Кузманов

yes

 

0
25/05/2018 10:47:36
vkutov avatar vkutov 57 Точки

Благодаря!

0