Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
akiprov avatar akiprov 20 Точки

Информация за курсовете само във Facebook групите

По препоръка на лектор, пускам следния въпрос във форума:

"Има ли алтернативен начин да се сдобием с информацията от важни съобщения, касаещи учебния процес, които за момента се публикуват само във Facebook, при положение, че не го използваме?"

Аз лично не ползвам Facebook вече от почти 10г. като ми се наложи да се откъсна (трудно и мъчително) след като имах изключително сериозни проблеми със сигурността и методите на съхранение и използване на лични данни на въпросната платформа, а не поради някаква персонална прищявка. Вследствие, нямам никакво желание да правя стъпки назад и надолу и да започвам отново да използвам FB.

Защо на всяка втора лекция се обявява, че в социална платформа, която няма нищо общо със СофтУни, е публикувана много подробна и важна статия за изисквания към домашни, условия за регистрации, дати и локации на ключови събития и т.н.?
Нима не може подобни съобщения да се публикуват в категория "Важни съобщения" и/или в някоя от подкатегориите по видове курсове на този форум?

1
Въпроси за SoftUni 28/09/2017 18:23:03
Sim0o0na avatar Sim0o0na Trainer 567 Точки

Тенденцията в новите групи на курсове, които провеждаме, е всякаква информация да отива там с линк към форума, без значение важни съобщения или обсъждане на материала. Осъзнаваме, че е проблем и ще се процедира така занапред.

Поздрави, Симона :)

 

0
29/09/2017 12:02:09
akiprov avatar akiprov 20 Точки

Благодаря за бързия отговор, Симона! Надявам се "занапред" да настъпи преди датата на изпита, защото ако продължа да научавам изискванията за домашните непосредствено преди срока за предаване, ще отпадна по много нелеп начин.
Ако имате нужда от хора, които да помагат с модерацията на форума, то смирено предлагам услугите си. И CV ще изпратя ако трябва.

2
Sim0o0na avatar Sim0o0na Trainer 567 Точки

Свържи се с мен по мейл - ssimeonova159@gmail.com :)

0