Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5299 Точки

Социални, спортни, развлекателни и тим билдинг събития за изграждане на задружна СофтУни общост

Сигурно знаете колко е хубаво да се намираш сред познати и приятели и да учиш в група съмишленици, да можеш винаги да разчиташ на помощ, било то със задачите за домашно и упражннения или с проектите, както и да има с кого да си кажеш две думи в СофтУни. Знаем, че много от вас са от скоро при нас и още нямат приятели, а някои са по-плахи и не успяват да се запознаят с колегите си.

За сплотяване на СофтУни общността планираме да организираме по две социално-спортно-развлекателни събития на месец: едно в София и едно извън София. Социалните събития ще са отворени за всички СофтУни студенти (присъствени и онлайн), приятели и фенове.

Ще организираме спортни състезания и изяви, събирания за групови забавления, партита, екипни игри и тим билдинг събития като: събирания на хижа, събирания за билярд и боулинг, пейнтбол и еърсофт, футбол и волейбол, гребане, рафтинг, колоездене, партита, барове и дискотеки, електронни спортове, настолни игри и всякакви други събирания с цел социализация и създаване на приятелства между студентите в общността.

За организацията направихме група във FB за СофтУни събития, така че може да се присъедините, за да сте информирани за всяка проява, която ще правим:

https://www.facebook.com/groups/softuni.events.and.social.activities/

Социалните събития ще се движат от общността на СофтУни студентите и не са официална част от СофтУни. Събитията се организират без печалба за доброто на общността. Въпроси задавайте във FB групата или форума, не на рецепцията в СофтУни.

Наков

5
Важни съобщения 29/09/2017 09:52:01
snaikeee avatar snaikeee 53 Точки

Super!

-1
sukalu88 avatar sukalu88 38 Точки

Great news, I will recommend it to my friends for them to check. Thanks for sharing! If you have more time, please visit: paper io 2

0