Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Synclg avatar Synclg 0 Точки

[Проблем] Не съм получил точки на задачите от C# Conditional Statements and Loops - Exercises.

Здравейте, днес реших да проверя резултатите от съзтезанието "C# Conditional Statements and Loops - Exercises", което всъщност ми се явява домашно за курса Programming Fundamentals в, който съм записан дистанционно (онлайн). Оказа се, че на по-голямата част от задачите, които съм решил са ми дали 0 точки, макар, че в SoftUni Judge пише, че съм минал всички проверки (100/100). С едно изключение на една от задачите (04. Hotel), където имам 77/100, но дори и на нея в "Резултати от съзтезанието" пише, че имам 0 точки. Единствено на последните две задачи са ми отчетени по 100 точки. (Нямам представа, защо само на последните две.)

Има два възможни прични това да се случи, за които се сещам:

Предал съм решенията на задачите, преди да е започнало съзтезанието, което мисля, че е невъзможно, защото до колкото знам задачите (или поне новите задачи) се качват в съзщия момент когато започва и съзтезанието.

И другия вариант в който съм предал задачите след края на съзтезанието, което също не може да е вярно, първо защото съм сигурен, че предадох първите задачи преди последните две на които съм получил точки. Второ преди да предам коя да е от задачите съм 99.9% сигурен, че натиснах зеления бутон "Участвай", което до голяма степен гарантира, че съзтезанието е било активно.

Не успях да намеря информация в SoftUni Judge за датите и часовете в които е протекло на съзтезанието за да мога да сравня с дататите и часовете на предаване на задачите.

Информацията която дадох може да се проверия на: https://judge.softuni.bg/Contests/Compete/Results/Simple/579?page=6

намирам се на 574 място (Synclg).

Моля, някой да ми обясни защо се е получило така .... има ли информация, която не знам.

Благодаря предварително :)

 

Screenshots на първите 7 задачи , които съм решил, но не са ми дадени точки:

https://ibb.co/cT0VBG
https://ibb.co/nEeOWG
https://ibb.co/cP91Jw
https://ibb.co/cP91Jw
https://ibb.co/hZQmkb
https://ibb.co/ircz5b
https://ibb.co/gT3HrG

Попринцип не бих се интересувал дали имам точки или не при условие, че мога да рашавам задачите (знанието си го имам), но до колкото разбрах тези домашни носят 10% от от оценката на изпита, което си е важно.

 

 

Тагове:
svetlioi avatar svetlioi 41 Точки

Още малко трябва да поучиш...

-1
Synclg avatar Synclg 0 Точки

То, че трябва да уча трябва и го правя, но това не дава отговор на въпроса, който зададох.

Освен това съм получил 100/100 на всички задачи без една. Но за жалост не е отразено в резултати от състезанието....

0
andy94 avatar andy94 58 Точки

И аз точно проверих в същото упр аз имам 0 навсякъде а в упражнението (Data Types and Variables) дори ме няма в класациите а на compete ги имам всичките 100/100

0
Ivelin_P avatar Ivelin_P 25 Точки

Възможно е като си ги изпращал да не си бил в режим Compete а в Practice. Ако си ги решил в Practice преди да отворят Compete те не се прехвърлят от едното в другото и просто трябва да ги копираш и изпратиш наново в другия режим. В момента това че на всички задачи имаш 100/100 или 0/100 е в режим Practice, вече е изтекъл срока и само от линка със списъците, който си дал може да видиш колко имаш на всяка задача в Compete. Ако не е това проблема предлагам ти да се свържеш със SoftUni по телефона или им пиши email.

0
08/10/2017 02:51:23
andy94 avatar andy94 58 Точки

Да съобразих го това но проблема е че в упр conditional statements нямам никакви решенип на задачите в practice - (тоест съм ги решил в compete режим). В последното упражнение compete е все още отворен и ги проверих 1по1 но дори ме няма в класацията там.

0
08/10/2017 12:15:17
Ivelin_P avatar Ivelin_P 25 Точки

Прегледах резултатите и навсякъде те има в режим Compete с това име andy94 и си 100/100 на всички задачи без последното Arrays -Exercises на което само на 4та имаш 40 и другите са 100. Така че не се притеснявай всичко си е наред при теб.

1
andy94 avatar andy94 58 Точки

Съжелявам за създаденото неудобство неразбирам как така толкова пъти ги прилистих даже имам снимка за Statements and Loops как имам по 0 точки странно. Пак благодаря и иазвинявам се за изгубеното време.

0
DJBuro avatar DJBuro Trainer 105 Точки

Здравей колега, 

За жалост мога да потвърдя, че това което се е случило, не е описано точно в твойте предположения. А именно първите 13 задачи, които са решени на 23,24 септември вечерта са пуснати в режим практисе, а не в режим състезание. Последните две, които си пратил на 25 септември обаче са пуснати коректно в режим състезание. Затова в момента в класирането за състезание ти излизат само последните две. Ти от друга страна си проверяваш в момента ръчно всяка задача там където се предават. Там излизат всички твой предавания независимо от режима, затова на всяка задача имаш по 100 точки. Но това не променя факта, че почти всички задачи са пуснати на практисе. 
Възможността да се случи това, беше обяснена поне 3 пъти от мен и още незнам колко пъти от колегата Желев. В момента вече няма какво да се направи по този въпрос. Затова толко старателно обяснявахме. Резултата от това ти разсейване ще е около 1% от крайната оценка на курса (дори мисля че е около 0.7%), което не е много и с добре решен изпит ще се справиш. Надявам се поне случката да ти помогне да си по внимателен в бъдеще и да гледаш повече кой бутон щракаш
Ето и снимката с резултати от пректиса, където ако ти е интересно и сам можеш да видиш "Резултати от практика".

http://www.img-share.eu/main/image_view/SynclgFhqnvhI.jpg.htm

0
11/10/2017 14:04:01