Профил
Loading...
+ Нов въпрос
debono avatar debono 56 Точки

Решаване на задачи от минали изпити.

Хора, тъй като времето си тече и изпитът наближава, искам да попитам следното:

С оглед взетия до момента материал, да започваме ли да решаваме първите две задачи от минали изпити или трябва да се извъртят още лекции. С две думи- първата част (първите две задачи) от изпита кои лекции обхващат?

Поздрави!

0
Programming Fundamentals 06/10/2017 09:19:57
DPDalev avatar DPDalev 10 Точки
Best Answer

Колега, моето лично мнение е, че задачи от минали изпити трябва да се решават при всеки възможен момент. Не "откога", а винаги. Ако нещо не знаеш или не е преподадено - GOOGLE, Stack Overflow и т.н. Нали точно това ни учат. Също така - чети книгите на Наков. Не се перча, но още от самото начало на Basics, при първа възможност, съм решавал с масиви. Как? Ами кълвах книгата. Ония квадрат от най-първото домашно - с цикъл. 

Чети и решавай!

0
debono avatar debono 56 Точки

Мерси за съветите!! Почнал съм ги...

0
07/10/2017 17:01:31
VasilValchanov avatar VasilValchanov 555 Точки

Ако става въпрос за изпит Programming Basics:

първата задача обхваща - Simple Calculations

втората задача обхваща - Simple Conditional Statements

-1
MilenaSl avatar MilenaSl 161 Точки

Ако става въпрос за Programming Fundamentals изпитите, разгледах ги, порешавах и според мен с досегашния материал можем да решаваме първа задача със сигурност и втора - с малко повече търсене в Google. За трета и четвърта - с още повече търсене и дерзаене.

0
debono avatar debono 56 Точки

Да, за Fundamentals става въпрос- питането е в тази категория. Мерси за инфото. Ще завъртя първите задачи, а вторите ще ги мъча....

1