Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Pazzo avatar Pazzo 159 Точки
Best Answer

Здравей, 

да не би да достъпваш курса през "Отворени курсове"?

Курсът Databases Basics - MS SQL Server - септември 2017 който върви в момента има две инстанции - едната е като курс, част от основната програма, другата е като отворен курс

Това, което си мисля, е че се опитваш да достъпиш ресурсите през инстанцията на отворения курс, където аз , като се опитам да отворя видео от там без да съм логнат, получавам съобщение "Нямате право да гледате този ресурс". Когато се опитам да отворя видео през курса от основната програма ме редиректва към лог-ин страницата и си мисля че от там би трябвало да мога да достъпя видеото. За съжаление няма как да проверя със сигурност, тъй като в момента съм записан и карам точно този курс ;) така че ако се логна със сигурност ще имам достъп, което не е идеята на тази проверка. 

Опитай да достъпиш курса през Обучения -> Professional modules -> C# DB Fundamentals -> Databases Basics, надявам се така да се получи. Ако не стане, може би има наистина някакъв друг проблем. 

0
NikolayPopov avatar NikolayPopov 253 Точки

Ами през основната програма се опитвам да вляза, ама ще поразгледам, може това да е.

Значи ако вляза C# DB Fundamentals -> кликна директно Databases Basics - от там на лякция ми дава нямате достръп до този ресурс. 

Ако кликна на архива за курса и настоящата инсстанция, ме кара да плащам за отворен курс, нищо не работи.

Би ли пратил линка през който ти влизаш, може и да помогне. 

0
12/10/2017 12:14:00
Pazzo avatar Pazzo 159 Точки

Това е линкът към инстанцията като отворен курс: 

https://softuni.bg/trainings/1747/databases-basics-mssql-server-september-2017

 

А това към основната програма: 

https://softuni.bg/trainings/1747/databases-basics-mssql-server-september-2017/internal

 

Този линк, който ти се дал така като гледам е към основната програма, целия ДБ модул. Не знам какъв би могъл да е проблема, по принцип трябва да е отворен. (Някаква отчаяна мярка - пробвай през други браузъри или си изтрий history, cookies, cache и опитай пак) 

0