Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
NikolayPopov avatar NikolayPopov 253 Точки

Колко бази данни трябват за този C# web модул

Искам да мина модула от сегашната група, но в първите лекции има доста бази данни, а аз не съм минавал през тях. Има инстанцията от Януари по бази данни, колко от него трябва да мина за да съм на ниво за C# web. 

Тагове:
0
C# Web Development Basics 08/10/2017 14:43:03
georgi.stoyanov avatar georgi.stoyanov 18 Точки
Best Answer

От курса от януари може да научиш основните неща, но имай напредвид, че там учихме на EF 6 , докато вече в този курс ползваме EF Core. Но можеш да добиеш представа за базите данни.

2
NikolayPopov avatar NikolayPopov 253 Точки

Транзицията към Core не е ли нова за всички? Има още един по-скорошен курс за база данни, но той е недостъпен по някаква причина, така че само януарския ми е опция. В C# web сегашния обясняват ли се базите данни малко от малко или се предполага че си минал курс по тях. Кенов каза че ще обяснява ако има нужда в първата лекция, но не знам дали обяснява.

0
Lyubozar avatar Lyubozar 47 Точки

Кенов обясни основните неща, които са нужни за EF Core 2.0 и разликите със EF6 и първите лекции и упражнения бяха основно върху това. Можеш да придобиеш бегла представа за какво става въпрос + ако гледаш някои от лекциите от стария курс и най-вече подготовките за изпит всичко ще ти е ОК.

1
NikolayPopov avatar NikolayPopov 253 Точки

Стария курс по C# web ли имаш предви или януарския по база данни, мерси за инфоро.

0