Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
krastevkrs avatar krastevkrs 5 Точки

Предложение: Разделяне на календар "График на учебната зала" по нива

Google календарът за графика на учебната зала е удобен за справка, но според мен може да се оптимизира, за да е по-полезен за потребителите. В момента ако искам да си сложа reminder за лекция/лекции трябва да копирам поединично всеки event в собствения си Google Calendar или да настроя общ reminder за целия Softuni календар, като така ще получавам нотификации за всяка лекция, поправителен изпит, семинар и т.н.

Мисълта ми е, че ако се раздели на отделни календари за всяко ниво (примерно "График Ниво 1 - септември 2014", "График Ниво 2 - септември 2014" и т.н.) може би ще е повече работа за хората, които подържат графика, но определено ще е по-функционално, проследимо и организирано.

ttitto avatar ttitto 1154 Точки

Графикът има за цел да покаже заетостта на залата. От тази гледна точка няма никакво значение дали първо или второ ниво са в нея.

В сравнение с другите неща, които чакат за имплементация и на фона на забавянията на резултати от изпити, публикуване на домашни и т.н. това искане си е направо глезотийка.

3
krastevkrs avatar krastevkrs 5 Точки

Може да изглежда като глезотийка, но определено смятам, че ще е полезно. Необходимо е просто да се напряват отделни календари за всяко ниво, за семинарите, отделни обучения и т.н. Графикът за натовареност на залата може да се генерира от обединените календари. Линковете за отделните нива се плесват във форума и всеки си го взема от там. Нещо от рода на това.

1