Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
AlinaParcosVlog avatar AlinaParcosVlog 0 Точки

НЕ МОГА ДА ВЛЯЗА В ПРОФИЛА !

От събота опитвам да се сдобия с нова парола ще отпадна защото не мога да вляза в профила си да си кача домашните ... звънях колко пъти и нищо ... сега се логнах през гоогле + с акаунт от друг човек моля някой от екипа да ми помогне !!! 

0
Предложения и проблеми 10/10/2017 17:48:00
fiherLuci avatar fiherLuci 225 Точки

Как се логваш? Google +? Да не би да зарежда постоянно?

А и - това защо е във Важни съобщения? По-скоро искаш да е в "Проблеми и предложения". Иначе - в момента е работно време и администрацията трябва да работи.

Относно домашните - споко, те не са толкова важни. Имат значение да ги направиш, но и да не предадеш 1 лекция нищо лошо няма да се случи.Важно е да си научиш материала.

0
AlinaParcosVlog avatar AlinaParcosVlog 0 Точки

Направих си регистрация, кандидатствах за С# и гледах лекциите ... после не ме логваше от този акаунт с който вече съм кандидатствал затова си пратих парола на имейла с който съм регистриран ... показва ми че ми е пратено съобщение НО в пощата нищо ... звънях на администрация всеки ден от събота до сега казвам си потребителското име имейла да ми пратят нова парола и все ще предам на колегите но нищо ... просто искам да влезна в профила си да може всичко да върви !

 

0
fiherLuci avatar fiherLuci 225 Точки

Можеш ли да ползваш опцията "Забравена парола" като си напишеш имейла и тогава да ти пратят съобщение.

0
AlinaParcosVlog avatar AlinaParcosVlog 0 Точки

Тази опция ползвах - не ми идва имейл. 

"пратих парола на имейла с който съм регистриран ... показва ми че ми е пратено съобщение НО в пощата нищо"

0