Exercises: Stream API - Java Advanced - септември 2017
Здравейте,
Някой ще обясни ли какво точно трябва да се прави с първите 9 задачи от упражнението? Входа от файл ли трябва да се чете?
Здравейте,
Някой ще обясни ли какво точно трябва да се прави с първите 9 задачи от упражнението? Входа от файл ли трябва да се чете?
Да, има един .zip-файл в упражнението, в който има входни данни за задачите. На доста от задачите изходът трябва да се сортира по някакъв начин, но това липсва в условията на задачите... :( Можеш да пуснеш някакъв грешен вход, за да видиш какъв изход очакват от тебе, и съответно да си сортираш резултатите. Също така трябва да копираш изхода от твойто IDE, а не да пускаш кода, който си написал. Поради тази причина решенията в Judge се пускат на Plain Text, а не на JavaCode ;)
Здравей,
аз написах решенията използвайки файла от странцата на курса, но проблема е че тестовете в Judge не са верни. Списъка е много по-голям от този с който минават тестовете. Въпреки това мисля, че човек е хубаво да се помъчи да си реши задачите без да чийтва. Можеш да погледнеш моето решение. Изполвал съм клас и отделни методи за всяка задача:
https://github.com/klannedoklan/JavaAdvancedStreamAPI
малко кофти така с тиа чиитове