Homework
Нещо не разбирам.... В С#', след като всичко ми е ОК в средата за разработване и в конзолата ми се пресмята правилно по зададени критерии, ЗАЩО в домашните все нещо ни ви е наред.....
Нещо не разбирам.... В С#', след като всичко ми е ОК в средата за разработване и в конзолата ми се пресмята правилно по зададени критерии, ЗАЩО в домашните все нещо ни ви е наред.....
Защото има два вида теста, данните и отговорите за едните са достъпни за студента - тези който са в примерите и/или нулеви тестове в Judge, и такива който са затворени тестове, не можеш да ги видиш. Те имат съвсем различни входове и очакват коректни резултати. Това че нулевете тестове минават не значи че си решил задачата напълно.
Щото ришинието ти ниийй наред. И защо това е в Предложения и Проблеми? Това, че не можеш да си напишеш задачата не е проблем на СофтУни.
В категорията за курса за който пишеш в Judge. Имаш категории за Tech Module, имаш за C# Fundamentals модула имаш и за C# Web. Отиваш в judge и проверяваш за кой модул ти е задачата с която имаш проблеми и отиваш в неговата категория и питаш там.
Тук в "Проблеми и предложения" се пускат теми свързани с организациония процес на СофтУни. Предложения как да се подобри или споделяне на проблеми с липса на информация или бъг при ъпдейт или грешка в описание и т.н..
Като кликнеш "Форум" от ляво има списък с категории. Избери си някоя подходяща за проблема ти.
Сигурна бях, че съществува и по- цивилизован начин за комуникиране....
Благодаря за изчерпателния отговор!