[Teamwork] PHP Basics - разпределение по отбори
Тъй като не виждам разпределение по отбори искам да попитам има ли някаква дата кога ще се случи това ? (Чисто информативно, дане би при мен да има проблем ?) :)
Тъй като не виждам разпределение по отбори искам да попитам има ли някаква дата кога ще се случи това ? (Чисто информативно, дане би при мен да има проблем ?) :)
Разпределението по отбори ще е ясно днес по-късно през деня. :)
Разределението вече е на лице :)
А след като съм видяла с кого съм в отбор,но от всичките 5 човека открих само един,но той е много зает и нищо не знае по въпроса с организацията,а другите са напълно неоткриваеми......Тогава какво правя?...
Намерихме се!Супер!Сега остава да се борим....:)
Keep trying :) Идеята на тийм проектите доста задълбава в това да се види кой каква дейност изпълнява в проекта, кой колко е активен, пасивен, как би успял да накараш хората да работят, ако не искат или ако са се покрили в дън земя. Има голям шанс един човек от екипа ти да не го откриеш никога - тъй като са разпределени според резултатите от предходния изпит, той може да е на последно място, тъй като не се е явил на изпит, т.е. да не се е явявал в университета от C# изпита нататък, но да се води присъствено. Останалите все са ходили на последния изпит поне, така че имаш поне 3ма активни в отбора. Сега остава да ги издириш някак си.
Имаш, естествено, вариант да пишеш през контактната форма, че имаш затруднения с намирането на екипа си и да бъдеш преразпределен/а на ново, но според мен чарът е в това да успееш да накараш хората да се появят и да работят. Издирвай ги по мейлове, опитай се да ги столкнеш на лекциите. Разпитвай за тях. :)
Мерси :) Чакаме с нетърпение :)
Вече можете да си видите новите отбори: https://softuni.bg/users/teamwork/list
Успех!
Един въпрос - страда ли целия отбор чрез намаляване на общия резултат за изпълнението на задачата, ако не всички участват активно и не всички имат commits поне 5 дни подред? Взимат ли се точки на останалите от екипа заради това?