Профил
Loading...
+ Нов въпрос
poponai avatar poponai 16 Точки

Предоставяне на демонстрационния код преди лекциите ?

Здравейте,

Ще е много добре да има качен кода с примерите за текущите лекции за да може всеки да си ръчка в VisualStudio-то по време на лекциите.

и презентацията, защото от краините редове не се виждат много добре :)

Благодаря предварително

Тагове:
mmddimitrova avatar mmddimitrova 433 Точки
Best Answer

Здравейте,

Демото от лекцията (кода с примерите за текущите лекции), презентациите и домашните задания ги има предварително качени. Можете да ги намерите на SVN-на на университета - SVN СофнУни. Потребителското име и паролата съвпадат - student.

Поздрави! :)

3
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки
Да, само че този SVN го знаем само тези, които ходим на Телерик и хората от унито и евентуално сега някой, който ти е видял отговора, редно е според мен да бъдат качени и в сайта :)
0
poponai avatar poponai 16 Точки

Нещо не мога да вляза с потрбителското име и парола :(

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки
И домашните според мен е важно да се качат преди лекциите, за да може тези с повече време да си ги решат предварително.
4
TeodorTodorov avatar TeodorTodorov 27 Точки
И на двата въпроса, кода незнам дали прилича на този като та лекциите от Телерик, но предполагам,че да, но домашните са почти едно към 1, ако не са и същите, като гедам така книгата на Наков (Intro programming with c#) има много еднакви упражнения 
1
kasskata avatar kasskata 492 Точки

аз съм съгласен със всички вас и апелирам да са качени и лекциите и кода и демото а може и някое видео от Телерик например,ако не е в разред с политиката на SoftUni,за да се подготвяме от рано,защото аз съм на работа всеки ден и нямам време да седна да решавам а ми трябва повече време.

Но предполагам знам какъв е проблема и защо няма подготвени лекцийте за напред и отговора е ВРЕМЕ.Надали на г-н Наков му стига времето да се наспи,камо ли да пише лекции за всичките курсове за един или два дена.

2
VGeorgiev avatar VGeorgiev 1385 Точки
Причината поради, която не са качени всички лекции, е че не са готови напълно както лекциите, така и домашните. Искаме всичко да е с добро качество като го качим и затова се изготвя в движение.
1