"C# основи на програмирането" изпит на 16-17.12
1. Бих искал да питам дали на изпита задачите ще се оценяват от Judge или от хора? Проблема е, че преди малко на задача Concatenate Data Judge системата ми даде 0 точки, понеже бях изтървал запетая и точка на изречението, но иначе кода ми е верен.
2. На задача като тази "да се напише конзолна програма, която въвежда цяло число „a“ и
пресмята лицето на квадрат със страна „a"", пише само да се напише едно число и да се изведе друго, но в показаното решение показва, че трябва преди първото число да има текст "a=" и "Square=". Понеже не го пише в условието, ще ни бъдат ли отнети точки, ако нямаме тези текстове, а просто пишем избрано число в конзолата и извежда сътоветното число, което трябва?
Тоест ще можем да ползваме Judge, както през останалото време, като си пускаме домашното?
Да, точно така. Не смятам, че е кой знае колко голям проблем. В други софтуерни програми за инжинери се използва същата система на изпити. Отделно, когато стингнем уеб модул, то смятам, че тогава ще се оценя ръчно, тъй като може да се ползват много похвати за един и същи резултат.
Поздрави!
Съвсем не е проблем, разбира се! Мерси за отговорите.