[Useful Info] Programming Fundamentals - Exam Preparation - 02 November 2017

Колеги,

Поради факта, че не сме били много концентрирани върху хората, които са избрали Java професията, а все пак си е доста голяма професия, почти конкурираща C#, решихме подготоквата за изпит на 2 Ноември да бъде проведена изцяло на Java.

Както може би сте забелязали, самата подготовка е обща за 2-те групи (тоест и двете групи ще са в зала Inspiration и ще я гледат. По случай това, решихме да обхванем максимална аудитория и да покажем малко как се прави на Java за да сме поне малко справедливи с хората, които идват от Java Basics.

Това по никакъв начин няма да ощети никой тъй като общо 2-те групи, имат около 4-5 подготовки за изпит, което означава че 5 различни изпита ще бъдат решени пред тях.

И двете групи имат достъп до видеата и материалите от самите подготовки, така че да имат максимална подготовка за самия изпит.

Изпитът, който ще бъде решен го обявяваме отсега:

Programming Fundamentals Exam - 09 July 2017

https://judge.softuni.bg/Contests/691 - Част 1
https://judge.softuni.bg/Contests/692 - Част 2

Колегите, насочени към C#, също могат да дойдат, и просто да решат изпита на C#. Отново повтарям, технологиите са доста близки по синтаксис и при Copy-Paste почти всичко си работи.

Поздрави,
Иво Желев