Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
vladkomc avatar vladkomc 1 Точки

C# fundamentals?

Здравейте.

Интересът ми е насочен към курсът за C# fundamentals. Има такъв курс който ще се проведе през януари месе.

Не съм запознат с формата на СофтУни и искам да попитам как става включването в такъв курс:

 Трябва ли да се явяват хора или да се вземат предварително някакви изпити или при започване на курса се записваш към модула плаща се оказаната такса ( 390лв ) за C# модула за присъствена форма и се ходи на лекции и съответно изпит в края на курса.

 

Благодаря 

Тагове:
0
C# Fundamentals 06/11/2017 15:37:49
AlucardDracula avatar AlucardDracula 401 Точки
Best Answer

Както колегата NikolayPopov е казал, трябва да минеш Programming Basics и Technology Fundamentals(Programming Fundamentals курса), за да започнеш C# fundamentals (по-програма е така).

Модулът не изисква нищо повече, просто ще ти трябва VS2017 като среда за разработка.

Лично съм минал C# fundamentals - may 2017 затова наистина искам да кажа че ако не си програмирал със C# и не си минал Programming Basics и Technology Fundamentals(Programming Fundamentals курса) ще ти е трудно.

А за формата на СофтУни: 

Има модули, които в тях има отделни курсове, например C# fundamentals има 3 курса - C# Advanced, C# OOP Basics, C# OOP Advanced ето и линк. След всеки курс има изпит. Ако по някаква причина не успееш да ходиш на тея изпити, в края на модула има поправителни/повишителни изпити. Казват се поправителни/повишителни изпити защото ако си бил на редовния изпит, но оценката не ти хареса в поправителния/повишителния изпит можеш да се бориш за по-висока оценка, също ако не си бил на редовния отиваш на поправителен/повишителен изпит.

1
NikolayPopov avatar NikolayPopov 253 Точки

Пробвай този линк https://softuni.bg/users/profile/curriculum 

Не съм сигурен, но мисля че трябва да минеш Programming Basics и Technology Fundamentals преди да имаш достъп до C# fundamentals, има шанс да го има и като отворен курс за който нищо не ти трябва, но не знам. Обади се или пиши тук https://softuni.bg/contacts за сигурна информация.

1