Качествено обучение, СофтУни
Отварям тази тема за всички хора с много въпроси и надежди към софтУни (да казвам надежда, защото много хора като мен са отчаяни от българското образование, и най-накрая искаме да видим и усетим нещо различно). Въпросите са ми свързани относно качеството на обучение, провеждането на лекции , курсистите които вече са минали 1-ви курс, дали са доволни, и още много други. Силно се надявам да не oбида никого с въпросите които мисля да задам.
1. Първият ми, и според мен най-важен въпрос е : Какво е качеството при водене на лекции, на какво ниво са преподавателите, първяит випуск студенти които са минали първо ниво , дали са доволни. Вярно ли е че след завършването на първо ниво, на топ студентите им се намира работа и почват да работят. На кратко казано първия ми въпрос е дали софтУни ви е дало това което сте очаквали.
2. Искам да попитам каква е заетостта на студент през седмицата. Тоест колко пъти в седмицата се провеждат лекции, практика ,семинари и тн. Задавам този въпрос, защото съм студент от Пловдив. Но категорично не съм доволен от образованието което получавам, затова обмислям варианта да продължа бакалавърската си степен в Пловдив дистанционно, и да дам шанс на себе си за по-качествено образование. Тоест има ли смисъл да записвам присъствено, ако лекциите са един път в седмицата.
3. Колко години продължава обучението в софтУни. Някъде в сайта видях че са 3 нива. Тоест едно ниво на година, което прави 3 години, или как?
Общо взето това е което ме притеснява за сега. Ако се сетя нещо по-късно ще го добавя. Ако някой има въпроси или не е наясно относно цялото обучение, да не се страхува а смело да пита.