Задача 9: Metric Converter
Колеги, има нещо гнило в judge-a. Според условието се изисква резултатът да се плесне с 8 цифри след десетичната запетая. Една от проверките в judge-a насочва, че се очаква да ползваме Math.Round() (не харесва не-значести 0-ли). Но една от другите проверки очаква 10 (а не 8) значести цифри. Зациклил съм на 39/100. Някой да се сблъсква със същия проблем?
Проблемът май е по-скоро в judge. Иначе ето го условието е тука, точка 10 https://softuni.bg/trainings/resources/officedocument/19844/exercise-problem-descriptions-conditions-fundamentals-of-programming-with-csharp/open
Изрично се казва, че трябва да е с 8 значести цифри креният резултат, направен с Math.Round (без незначести 0-ли), но ми гърми на едно място, че очаква 10 значести цифри... Точно тази проверка я промених на 10, скочих от 37 на 39 точки. Но явно има и други скрити проверки, които няма как да ги видя.
Не се отваря линка като не съм записан в курса, пусни го условието в pastebin примерно и ще видя какво се случва.
Оказа се, че действително е имало бъг в judge-a. Сега го оправиха и всичко е на 6 :)
Мерси за готовността да помогнеш!