Съвет и помощ как да успеем?
Здравейте,
бих искал да чуя вашето мнение и съвети, а може и историята на някой от Вас ако е бил в подобна ситуация.
На 29 години съм и искам да започна да се занимавам с програмиране като съм малко объркан - чудя се от къде да започна. C# или Java или Front-End. Сякаш ме влече повече Front-End, но съм чел доста в интернет, че трябва да се знае добре поне един ООП език. Та мисълта ми е с какво да започна - да се хвърля веднага на JavaScript или да започна с C# или Java?
Също така в момента работя на пълен работен ден по 8 часа, а понякога и карам overtime и отиват към 9 - 10 часа на ден, но не е всеки ден това. Общо взето колко време трябва да отделям на ден за да успея като по принцип докато се прибера у нас и си свърша някои задължения става 8-9 часа, а всяка сутрин ставам в 6:30 за работа... Просто се чудя възможно ли е да успея и дали някой е успявал докато работи на пълен работен ден.
Моля дайте съвет за ресурси за учене и от къде да започна. И късно ли е на тези години да започна да се обучавам?
Благодаря!