[Judge] C# Basics - Как се използва
Утре на C# Basic изпита, ще ни бъде ли обяснено как точно да използваме Judge системата, защото аз лично не съм много запозната, а предполагам, че има и други такива.. :(
Утре на C# Basic изпита, ще ни бъде ли обяснено как точно да използваме Judge системата, защото аз лично не съм много запозната, а предполагам, че има и други такива.. :(
Здравей. Препоръчвам ти да поцъкаш още от сега в нея и да решиш някоя друга задача. Колкото до използването не мисля, че има какво толкова да се разяснява копираш, поставяш и изпращаш. Успех.
Единственната разлика между обикновенното ползване на judge системата и това по време на изпита е , че се въвежда една парола в началото и никой друг няма право да практикува изпита освен хората в залата. Всичко друго е както обикновенно.
Не се притеснявай за това, гледай да решиш задачите си и после се тревожи за оценяването им, не че има за какво да се тревожиш просто поставяш кода си и натискаш Submit. Желая ти успех.
;) Дано ги реша.. Мерси :)
Здравей.
Препоръчвам ти да прегледаш тази тема - в нея са дискутирани често срещани грешки при работа с Judge системата. Ще си спестиш доста главоболия.
Успех на изпита!