Натрупани точки от домашни
Не можах да разбера какво значение имаха натрупаните точки от домашни...
Не можах да разбера какво значение имаха натрупаните точки от домашни...
Малко контекст?
Ами аз до колкото разбирам се включват в изчисляването на оценката
И аз така мисля.
Предполагам, че въпросът ти е свързан с Basics курса.
Цитат от раздел "Въпроси и отговори"-"Оценка над Среден (3.00) се счита за достатъчна, за да бъде изпитът „взет“. Оценката се формира на база на приемния изпит за онлайн студенти, и на база на приемния изпит + предаване и оценка на домашни за присъствени студенти."
Моят пример е, че на Programming basics изпита реших 5 от 6 задачи, но в сертификата имам Отличен 6, предполагам заради решени домашни по време на курса и форумна активност.
Мисля, че никъде подробно не е описано например, че ако подадеш 100 домашни ще имаш + 1 единица на изпита или ако имаш 100 точки във форума ще имаш + 1 единица.
Имам 380 точки от изпита и 1000 натрупани точки от домашни...незнам къде са оказали влияние тези точки, в случая никъде...
От къде видя, че имаш 1000 натрупани точки от домашни? Ако имаш предвид 10 задачи по 100 т. това е нищо според мен, защото в Basics курса грубо задачите са около 85 общо в шестте теми. А и една задача можеш да я решиш 2 пъти, но това не ти дава 200 точки.
Аз лично мисля, че от тези 85 задачи, ако имаш 100/100 на половината поне примерно, ти увеличават оценката. Дали е точно така, както написах и по-горе, аз не съм видял да е разписано някъде точно.