Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Josax59 avatar Josax59 18 Точки

Обучение в SoftUni

Здравейте, може ли да ми кажете какви са предимствата да се запишеш за обучение в Tech Module и Professional Modules чрез заплащане на сумата, като всъшност може да гледаш всичко безплатно, просто от минали издания на курсовете?

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
KeepCoding avatar KeepCoding 541 Точки

Какъв е смисълът да ходиш на даскало тогава? Просто виж някаква програма на предметите, купи си учебниците и си учи...
Ето и нериторичният отговор:
Създаваш контакти, имаш възможност да работиш по проекти с колеги (работодателите гледат в какви проекти си участвал и как работиш в екип с други хора), получаваш достъп до кариерния център (ослушват се за работни позиции, които отговарят на твойте преференции, отговарят на въпроси и дават съвети), получаваш физически и електронни сертификати, които ще изглеждат по-добре върху CV-то и LinkedIn профила, отколкото "Сам съм се учил", чрез контакти с колегите усещаш коя технология може да навлезне/дръпне напред и изобщо много можеш да научиш, което не се споменава в клиповете.
Засега за тези причини се досещам.

0
Josax59 avatar Josax59 18 Точки

Благодаря за отговора, прав си. Но от голяма част от описаните от теб неща не мога да се възползвам, защото мога само онлайн да се запиша, нямам възможност присъствено.

0
22/12/2017 23:26:25
KeepCoding avatar KeepCoding 541 Точки

То и затова Наков винаги препоръчва присъственият вариант. Не само защото е 60 лв. по-скъпо. Може би най-добрият плюс за онлайн студентите е кариерния център, защото ако ти намерят работа, ще можеш да напуснеш сегашната и да се занимаваш и развиваш истински с програмиране.

0
shady_obeyd avatar shady_obeyd 49 Точки

И аз съм онлайн, тъй като нямам възможност да се преместя в София. В момента съм в края на Tech Module и ползите за доста, въпреки, че съм онлайн. Във фейсбук групите комуникираш с колеги, дори се спреятелих с някои от тях. И най-важното - дори и онлайн студентите работят по групови проекти. Да не говорим, че може да се възползваш от кариерния център.

0
Josax59 avatar Josax59 18 Точки

Благодаря много! Много обнадеждаващо е да разбера, че и онлайн курсистите работят в групови проекти и имат възможността с кариерният център!laugh

Може ли да ми разясните къде мога да науча повече за този кариерен център, защото за пръв път чувам за тази възможност. Тя само за учениците онлайн ли е?

0