Аз препоръчвам Net1 или Megalan.
Аз съм с Нет1. Не искам да звучи като реклама, но съм сравнително доволен. Сменил съм два-три доставчика през годините, и този за сега е най-добър. Цената е доста приемлива за скоростта, която получаваш, стига да хванеш някаква промоция. Както каза колегата Net1 и Megalan са може би най-добрите.
+1 за Нет1, никакви проблеми за повече от 2 години вече.
Нет1 има невероятна промоция без обвързващ договор: плащаш 59лв. за 6 месеца без договор и без инсталационни и месечни такси. Така ти излиза по няма 10лв. на месец за скорост 45mbps download и 15mbps upload. Аз съм към тях вече 5 години и съм супер доволен.
Ако искаш и телевизия може да видиш ТАЗИ промоция - първите 6 месеца от договора по 10,95лв, а оставащите 12 месеца на 21,90. Така общо за 18 месеца ти излиза 328,5лв или средно по 18,25лв. на месец. Хубавото е, че телевизията не е кодирана и стига да имаш DVB-C тунер може да гледаш на колкото искаш телевизорa чрез сплитер. За тези пари предлагат много канали - 93 + 21HD.
Edit: сега забелязах и че ако поръчаш включване през интернет страницата им получаваш 1 безплатен месец....
Мегалан (т.е. Мтел), Спектрум по PON (пак Мтел);
НЕТ1 са кабелари и имат специфичните слабости: смятат, че след 22 звънят само пияници и не могат да си управляват мрежите при малко повече клиенти (въпреки, че наляха стотици хиляди в инфраструктура).
Искай PON (оптично влакно) до мястото и вероятно няма да имаш проблеми с Мегалан (или Спектрум, ако PON-а там е техен).
С две думи : питай Мтел за оптика до дома и ако има действай.
П.П. Казвам горното, като бивш конкурент на посочените, с няколко годишен стаж.
Не НЕТ1 съм и не съм доволен. В пиковите часове връзката пада. Само през нощта или рано сутринта успяват да ми подържат връзката, за която съм се абонирал...
ComNet са добри брат. И аз се преместих тук преди 6 месеца горе долу и сам доволен от тези.
Поздрави,
Димитър!
Onlinedirect http://www.onlinedirect.bg/index.php?lang=BG&page=Map
Виждам, че ще си до Герена, което означава кв. Сухата река, а там те имат покритие. Абонат съм им от 9 години. Нямал съм сериозни проблеми, а когато възникне малък проблем до 1 ден го решават.
Здравейте за да не отварям нова тема , ще попитам тук . Някой има ли на новия 4G MaxTelecom с бисквитките за wifi? Изглежда оферта за 20 лв на месец да си имаш интернет навсякаде из София .
Покритието им е относително добро, макар че имат немалко места със слаб обхват. В блокове, молове и други сгради с дебели стени, метални покрития навсякъде и много мрежи почти няма връзка.
Аз лично съм доволен в по-голямата част от случаите, дори и бисквитката да е на "червен" обхват (което е най-слаба връзка), често е малко по-добре от отворените WiFi-та наоколо. А при пълен обхват скоростта е над 10Mbit/s.
Здравей, имам договор към Мегалан(мтел), доволен съм от тях, няма да повтарям коментарите на колегите. Интернет и телевизия мисля че беше 40 канала и 30 Mbps - 23,90, договоар ми изтича февруари и искам да го прехвърля на някой, понеже не го ползвам вече(преместих се в квартира където има друг договор и си делим нета и тв-то). Ако те устройва пиши.
Колеги, ако някой се е насочил към Нет1 предлагам да се възползваме от промоцията им за "Покани приятел". По този начин и канещия и бъдещия клиент печелят по 1 безплатен месец за избраната услуга. Не знам дали става въпрос само ако новия абонат избере срочен договор. Трябва да се обадя и да питам.
Имаш ли някакво мнение за тях, някакви отзиви, можеш ли да ми кажеш с какво са по-добри от другите.
Аз ще ти кажа моето мнение за Мегалан.
От 2 години съм при тях и нямам абсолютно никакви проблеми (само като беше голямата буря, нямах интернет за няколко часа). Интернета ми от тях е 50 mbps, скоростта не е падала и за минута през тези 2 години.
За сравнение.. преди това бях на Bulsatcom.. да не ти разправям.. мислеха си, че интернета ми бил бавен, щото съм си пуснал XAMPP...
Така че и аз ти препоръчвам Мегалан.