Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
jorompy avatar jorompy 0 Точки

Mobile development модул

Здравейте,

Честита Нова 2018 Година !

През Февруари ще бъде пуснат https://softuni.bg/modules/38/mobile-development-february-2018 . Интересува ме, ако запишем курса, как трябва да продължим обучението си в мобайл девелопмент ? Идеята на курса е да ни запознае с iOS и  Android и да изберем кое ни харесва повече, след което да изчакаме фундаменталс за избраната от нас платформа ? В курса , стартиращ през Февруари пише, че е подходящ за напълно начинаещи, но отивайки на Swift Development for iOS , то там пише , че курса е подходящ за хора с начални познания. Дали някой от екипа на СофтУни може да каже дали е подходящ или не за абсолютно начинаещ?

 

Тагове:
0
Open Courses
dkunev avatar dkunev SoftUni Team Moderator Forum Admin 512 Точки
Best Answer

Здравейте jorompy,

Това е цял модул, който включва 3 надграждащи курса. Те са последователни, като за хора, които никога не са се занимавали с това бихме препоръчали да се записват един след друг. За хората, които имат предишен опит могат да изберат курс, който отговаря на изискванията и съответно на знанията им. При допълнителни въпроси, оставам на разположение.

Поздрави,

Митко

0
jorompy avatar jorompy 0 Точки

Здравей,

 

Благодаря за отговора! Искам да те попитам курсовете паралелно ли вървят или са един след друг? Ако е втория вариант, то са подходящи и за напълно начинаещи (мен). Също така искам да попитам дали ще има надграждащи курсове след този или е прекалено рано, за да се каже? Какви умения след този курс ще ни трябват, за да се превърнем в начинаещи мобайл девелопери?

 

Поздрави

0
dkunev avatar dkunev SoftUni Team Moderator Forum Admin 512 Точки

Привет,

Да курсовете са последователни(един след друг), затова са подходящи за напълно начинаещи, тъй като всеки курс надгражда предишния. За следващи курсове, не мога да гарантирам, тъй като зависят от доста фактори. Ще бъде обявено отново на сайта ни, затова Вие ще бъдете информиран.

0