Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
doctard avatar doctard 0 Точки

Кога може да се записваме?

на https://softuni.bg/courses/programming-fundamentals единствено ми дава "кандидатствай" опцията която ме препраща към страницата за кандидатсване в софтуни с programming basics

Нали би трябвало този месец да почва tech module? Ако отида на заплащане, има го модула като пакет, ама мисля че трябваше първо да се запиша от самата страница на модула.

Тагове:
0
Programming Fundamentals 02/01/2018 19:58:54
AtanasovAtanas avatar AtanasovAtanas 415 Точки
Best Answer

Записването става с плащането. Трябва да си получил имейл, че записването е активно (тоест плащането). След като платиш си записан, а по-късно ще получиш имейл за избор на група.

0
doctard avatar doctard 0 Точки

аха, имам само емайли за python fundamentals и не съм разбрал явно

0
AtanasovAtanas avatar AtanasovAtanas 415 Точки

Нямам идея как стоят сроковете и записванията за tech модула. Можеш да им пишеш или да се обадиш.

0
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1282 Точки

на 22 декември разпратиха майлите за модулите януари,виж си майла с които си регистриран в сайта :) иначе да винаги можеш да им се обадиш. Иначе както колегите са казали записването става с плащането. Но реално python не е ли басикс? той Programing fundamentals e общ курс? а те още нямат професионален модул за python май?

0
inser7 avatar inser7 221 Точки

Здравей колега ruslan.sag,

съветвам те да си провериш още веднъж e-mail-a,защото писмата за записване,съответно и плащане бяха пратени доста отдавна(провери си spam папката).Ако наистина нямаш получен e-mail,те съветвам утре да звъннеш на администрацията за да не изпуснеш срока за записване(мисля,че е до 8-ми януари),а и те най-добре ще ти отговорят.

А на 2-рият ти въпрос Fundamentals е от 2-та курса Programing Fundamentals-Първи курс и последващ Software Technologies-втори курс.

Надявам се да съм бил полезен!

1