Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
VeselaBorislavova avatar VeselaBorislavova 1 Точки

Има решения на JA, но за останалите нищо не съм видяла да е качвано.

0
EvgeniStanev avatar EvgeniStanev 0 Точки

Къде са решенията на JA?

0
VeselaBorislavova avatar VeselaBorislavova 1 Точки

В ресурсите на лекциите, в които бяха качени.

0
04/01/2018 19:25:18
georgi.stef.georgiev avatar georgi.stef.georgiev 921 Точки

Здравей,

За съжаление не ми остава време да направя решения на задачите от домашните към лекциите (има само решения на Judge Assignments, които са достъпни като линкове в същите лекции, в които са публикувани линковете към самите състезания в Judge).

Един вариант е след като изтече срокът, да споделяте решенията си във форума и да ги обсъждате с колеги - виждам, че някои от вас вече го правят, което е хубаво.

Поздрави,

Жоро

0
Jovanna avatar Jovanna 186 Точки

Ето моите варианти за обекти и класове, но сигурно не са идеални, все още се уча. Ако някой по-напреднал колега постне, ще се радваме!

https://github.com/VanyaBenovska/Cpp_Classes_and_Objects

и

вариант на DB за автомобили и собственици, с въвеждане на инфо от файл: https://github.com/VanyaBenovska/Cpp_Vehicles_DB   

 

1
07/01/2018 13:14:27
MartinBG avatar MartinBG 3853 Точки

Докато карах курса в предишното издание, за мен беше много полезно да "проверявам" домашните на колеги (за целта трябва да предадеш своето домашно в срок), защото измеду 5-те домашни, които проверявах, винаги се намираше решение, подход или алгоритъм, за които да не се бях сетил или да не знаех. smiley

Тук са всичките ми решения от предишното издание на курса. Някои от задачати може да се различават, но мисля, че повечето се припокриват.

2
TulayTunaeva avatar TulayTunaeva 13 Точки

Благодаря много, това ще е полезно!

0