[Homework] Programming basics with C# - Предаване на домашно
Здравейте,
моля за информация как става предаването на домашните от курса. В условията на задачите за упражнение в клас и за домашо има линкове към Judge системата за тестване, но, доколкото разбрах от прочетеното във форума, това не е равносилно на предаване на домашно. Проверените там задачи са със статус "Practice". На страницата на курса, за съответната тема, под "Качи домашно" пише "Няма домашно".
Благодаря предварително. :)
Аз се опитах да направя същото,но обаче не знам как точно да въведа задачата за проверка .Когато напиша кода, ми излиза ,че има някаква грешка ,а съм сигурен ,че не го греша .Имате ли представа защо се получава така и как точно трява да въведа зарадачата за домашно в judge системата?
Системата на Judge е тествана и не греши. Поне не и за Programming Basics. Сигурен ли си, че качваш правилно кода? На какъв език го караш?
Задачата си я пишеш на Visual Studio, copy-paste на кода в черния екран, кликваш на Submit и след това Refresh в лентата под черното екранче докато ти излезе някакъв резултат.
Вариантите може да са няколко - грешен код, пропусната скоба и т.н. Кажи коя е задачата и каква е грешката, която ти дава след като събмитнеш, за да помогнем :)