Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Finarfin11 avatar Finarfin11 5 Точки

[Homework] Programming basics with C# - Предаване на домашно

Здравейте,

моля за информация как става предаването на домашните от курса. В условията на задачите за упражнение в клас и за домашо има линкове към Judge системата за тестване, но, доколкото разбрах от прочетеното във форума, това не е равносилно на предаване на домашно. Проверените там задачи са със статус "Practice". На страницата на курса, за съответната тема, под "Качи домашно" пише "Няма домашно".

Благодаря предварително. :)

Тагове:
0
Programming Basics
boris99 avatar boris99 0 Точки

Аз се опитах да направя същото,но обаче не знам как точно да въведа задачата за проверка .Когато напиша  кода, ми излиза ,че има някаква грешка ,а съм сигурен ,че не го греша .Имате ли представа защо се получава така и как точно трява да въведа зарадачата за домашно в judge системата?

0
07/01/2018 17:51:19
KrIsKa7a avatar KrIsKa7a 29 Точки

Системата на Judge е тествана и не греши. Поне не и за Programming Basics. Сигурен ли си, че качваш правилно кода? На какъв език го караш?

0
veronikaaa86 avatar veronikaaa86 365 Точки

Задачата си я пишеш на Visual Studio, copy-paste на кода в черния екран, кликваш на Submit и след това Refresh  в лентата под черното екранче докато ти излезе някакъв резултат.

Вариантите може да са няколко - грешен код, пропусната скоба и т.н. Кажи коя е задачата и каква е грешката, която ти дава след като събмитнеш, за да помогнем :)

0
07/01/2018 17:57:46
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1005 Точки

Здравей! Мястото за предаване на домашните е именно Jugde. По принцип домашните при Basics не са задължителни, но са силно препоръчителни и представляват някакъв процент от крайната оценка (10 или 20% не помня точно..)  За да предадеш домашно, след всяка лекция имаш определен период от време, за да ти бъде зачетено домашното като предадено (ако не се лъже до 5 дена). Когато аз бях на Basics имаше санкции за хората, който са присъствено и нямат поне 70% от домашните до третата лвкция - минаваха на онлайн. Колкото за статуса на задачите, това има значение след Basics. 

Качваш си сорса, Judge го проверява и ако имаш 100/100, значи съответната ти задача е готова. Simple as that... Успех :))

0
Alisia avatar Alisia 0 Точки

Здравей.Правих програмата за конвертиране,тази от първата лекция.При изпълнение с Ctrl+F5 не ми дава резултата.Какъв може да е проблема.sad

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1005 Точки

Дай ми малко повече информация за проблема, например стартира ли се изобщо конзолата?

0
Alisia avatar Alisia 0 Точки

Да.Изписвам си нещата и като искам да проверя какво е станало конзолата се стартира но в нея нищо не пишеsurprise

0
Finarfin11 avatar Finarfin11 5 Точки

Благодаря за разясненията. Разбирам, че за Programming Basics курса, домашните се предават, когато се тестват в Judge през Practice.

0