Teamwork Projects - Задача от домашното Objects and Classes
Здравейте,
Във всички постове във форума, относно тази задача, забелязах, че хората, които получават грешни тестове 3, 7 и 8 имат проблем със сортирането. Моята програма има същите грешни тестове, но каквито и варианти да тествам, сортирането ми е правилно: https://pastebin.com/sWwg7HaL
Ще съм много благодарен, ако някой хвърли едно око или ако се е сблъскал с този проблем поне да ме насочи какви варианти пропускам.
Здравей колега! Мерси най-вече за фийдбека! И на мен ми се струва, че не е нормално всяко решение да ми е 250 реда, но засега не съм намерил достатъчно добро обяснение на т.нар. lambda expressions, а и не ни ги предадоха в час. Та се чувствам малко дискомфортно да ползвам нещо, което не го разбирам на 100%.
Но явно без тях нещата бързо скалират и усложняват. Не ми е проблем да пиша по много класове и методи, стига нещата да работеха и да можех бързо и лесно да си откривам грешките. Което май не е случаят :)
Поздрави,
Калоян
Здравей колега! Относно ламбда изразите, не виждам какво те притесняват. Аз виждам в кода ти, че си сортирал с ламбда. Другите неща са много подобни и честно казано колкото по-рано ги разбереш толкова по-добре. Аз също не ги знам на 100%, но ги ползвам от самото начало до колкото мога и когато срещна нещо, което не ми е ясно как ще стане, просто питам или търся отговора из нета. Няма как първо да ги научиш на 100% и после да започнеш да ги ползваш. Чрез опити и грешки се учи най-добре, а и ако само си стоиш в зоната на комфорта, това само ще ти забави развитието.
Успех!
Здравей, мерси за отделеното време да ми гледаш кода :)
Минаха близо 2 месеца откакто я писах тази програма, гледах лекцията на другаря Кенов и ми просветнаха lambda експрешъните - сега доста по-свободно ги ползвам :)
Драмата идваше от факта, че досега никой не ми обясни или аз не съм се поровил да разбера, че те са просто съкратен синтаксис на методи :)