Поправителни изпити - септември 2014
Здравейте,
въпросите ми са до кога е активна формата за плащане на поправителен изпит и защо няма опция за Java Basics. Благодаря предварително.
Здравейте,
въпросите ми са до кога е активна формата за плащане на поправителен изпит и защо няма опция за Java Basics. Благодаря предварително.
Някаде четох че до началото може да платиш. А за JAVA при мен я има опцията.
До колкото виждам има форма за Java Basics.
Формата и съответно плащането са активни непосредствено до преди да почне изпита.
При мен има само опция за избор на PHP Basics. Предполагам, че е свързано с резултата, който си изкарал на даденият изпит - вероятно ако е Отличен, системата автоматично го изключва от списъка с достъпни поправителни сесии (за PHP още няма резултати и затова вероятно всичко го имат). Може би трябва някой от трейнърският екип да внесе светлина в темата.
Когато имаш максимален резултат не ти се появява възможността за заплащане, защото няма на къде да го повишиш, но ако искаш все пак да докажеш знанията си пред себе си, може да дойдеш на изпита и да си платиш точно преди него :)
Да, като "Отличен" имах предвид максималният брой точки в judge системата.
Един въпрос, а ако реши човек ей така за пред себе си да отиде на поправка при вече изкарани максимален брой точки и се орезили с да речем 100 точки от 400 възможни, отразява ли му се това на текущата оценка, която има?
Не, по абсолютно никакъв начин не му се отразява това. В крайната оценка се взима максимално изкарания брой точки от изпитите, на които се яви потребителят. :)
Ако имаш максимален брой точки на съответният изпит не ти го показва, защото няма голям смисъл да се явяваш. Ако ти нямаш максимален брой и все пак не ти го показва е хубаво да съобщиш на екипа, защото това е бъг!
Вече можеш да закупуваш пакета ;)
Моето въпросче е, на тези поправки материала ще е съобразен ли с нивото което минахме?
Тоест за по ясно: Утре на Java Basics поправката задачите дали ще са подобни на изпитните задачи от края на май и началото на юни, или ще са по трудни, като при PHP изпита.
Аз се надявам да не са толкова трудни колкото PHP :) Все пак това са поправки. Но в крайна сметка утре ще видим :)