Loading...
stoian2662 avatar stoian2662 1 Точки

Поправителни изпити - септември 2014

Здравейте, 

въпросите ми са до кога е активна формата за плащане на поправителен изпит и защо няма опция за Java Basics. Благодаря предварително.

0
Въпроси за SoftUni 15/09/2014 20:22:05
Anonymous:
Темата е дублирана - https://softuni.bg/forum/questions/details/1924
kotow avatar kotow 34 Точки

Някаде четох че до началото може да платиш. А за JAVA при мен я има опцията.

0
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6849 Точки

До колкото виждам има форма за Java Basics.

Формата и съответно плащането са активни непосредствено до преди да почне изпита.

0
cherokee avatar cherokee 146 Точки

При мен има само опция за избор на PHP Basics. Предполагам, че е свързано с резултата, който си изкарал на даденият изпит - вероятно ако е Отличен, системата автоматично го изключва от списъка с достъпни поправителни сесии (за PHP още няма резултати и затова вероятно всичко го имат). Може би трябва някой от трейнърският екип да внесе светлина в темата.

0
vladislav.karamfilov avatar vladislav.karamfilov 1123 Точки

Когато имаш максимален резултат не ти се появява възможността за заплащане, защото няма на къде да го повишиш, но ако искаш все пак да докажеш знанията си пред себе си, може да дойдеш на изпита и да си платиш точно преди него :)

4
01/09/2014 18:09:00
cherokee avatar cherokee 146 Точки

Да, като "Отличен" имах предвид максималният брой точки в judge системата.

Един въпрос, а ако реши човек ей така за пред себе си да отиде на поправка при вече изкарани максимален брой точки и се орезили с да речем 100 точки от 400 възможни, отразява ли му се това на текущата оценка, която има?

1

Не, по абсолютно никакъв начин не му се отразява това. В крайната оценка се взима максимално изкарания брой точки от изпитите, на които се яви потребителят. :)

1
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Ако имаш максимален брой точки на съответният изпит не ти го показва, защото няма голям смисъл да се явяваш. Ако ти нямаш максимален брой и все пак не ти го показва е хубаво да съобщиш на екипа, защото това е бъг!

1

Вече можеш да закупуваш пакета ;)

0
Aluin avatar Aluin 76 Точки

Моето въпросче е, на тези поправки материала ще е съобразен ли с нивото което минахме? 

Тоест за по ясно: Утре на Java Basics поправката задачите дали ще са подобни на изпитните задачи от края на май и началото на юни, или ще са по трудни, като при PHP изпита.   

4
Plami avatar Plami 373 Точки

Аз се надявам да не са толкова трудни колкото PHP :) Все пак това са поправки. Но в крайна сметка утре ще видим :)

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.