Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Kallyy7 avatar Kallyy7 102 Точки

Programming basics

Здравейте,  искам да попитам колко точки трябва да изкараме на изпита на Programming basics за да можем да запишем Tech module? :))

Другият ми въпрос е ако съм предала домашните за следващи лекции ще трябва ли на ново да ги пращам в judge след всяка лекция или си важат?

0
Programming Basics
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1007 Точки

За да си сигурна, че си минала напред, ти трябват поне 300/600 (макар че ако имаш 4 или по-малко като крайна оценка, се препоръчва да минеш курса наново или поне да си прочетеш материала). Колкото до домашните, няма значение кога са предадени, въпреки че е по-добре да си ги правиш по време на или след лекциите.

0
AnnaProgrammer avatar AnnaProgrammer 74 Точки

Ами трябва да искараш най-малко 3.00, за да можеш да продължиш към следващия модул. На изпита има 6 задачи, всяка носи по макс 100 точки значи вероятно около 300, като и други неща се гледат за оформяне на оценката - домашни и други малки бонуси като участие във форума (но около 90% от оценката е изпита).

 

Зависи как си ги предала. В Judge има два "вида" задачи - Practice (упражнения) и Compete (тези, които трябва да изпратиш и ти оформят оценката, задължителни). Щом си предавала за следващи лекции вероятно си ги пращала в Practice - в такъв случай трябва да ги качиш и в Compete.

 

EDIT: Сетих се, че за тези в Basics-а няма Compete, значи няма значение laugh

0
14/01/2018 16:56:25
Kallyy7 avatar Kallyy7 102 Точки

При programming basics не е ли само Practice?? :)) Ние нямаме Compete .

0
AnnaProgrammer avatar AnnaProgrammer 74 Точки

А, така е, току-що проверих. Извинявай. В такъв случай - няма значение.

0
Vesela_5 avatar Vesela_5 40 Точки

Аз имам информация, че ако лекциите се провеждат в събота, домашните трябва да се качат в judje до сряда, т.е. има прозорец от 4 дни, в който трябва да се качат домашните. За да се получат бонус точки от качване на домашни, трябва до края на самото обучение programming basics да са качени поне 80% от всички домашни.

Съвет - качвайте решенията на домашните докато не получите 100/100 точки, системата отчита най-високия получен резултат.

0