Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
miroslava.vitanska avatar miroslava.vitanska 0 Точки

QUALITY ASSURANCE платен но неактивен?

Здравейте, нова съм в СофтУни и във форума. Въпросът ми е: В системата имам "Успешно" прието плащане за целия курс на обучение -8-те месеца, 320лв, но в графа Обучения не пише, че имам записан курс? Трябва ли да направя нещо друго след като ми е прието плащането или след като започне курса ще се активира и моето участие? 

0
Въпроси за SoftUni 15/01/2018 00:05:57
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1278 Точки

всички сме така :Д докато не направят инстанция на курсовете,не ни записват виж си в плащанията,ако там го има всичко е наред и около седмица преди началото на курса ще ги активират и ще ти излезе че си записана.

0
miroslava.vitanska avatar miroslava.vitanska 0 Точки

Да в плащания пише че е успешно платена сумата. Иначе курса започва на 17 така че може би още е рано, остават 3 дни ?

 

0
dkunev avatar dkunev SoftUni Team Moderator Forum Admin 512 Точки

Здравейте miroslava.vitanska,

Тъй като като срокът за записване беше до вчера включително, системата не Ви беше наляла в курса. Сега всичко е наред и както виждам в профила Ви, вече сте записана за курса :)

Поздрави,

Митко

0
NikolayIvanovII avatar NikolayIvanovII 0 Точки

Здравейте  и моя е платен но не активен днеска съм на първия курс и все още нямам достъп

0
Anitariq avatar Anitariq 1 Точки

Здравейте,

аз все още нямам такъв записан курс. Преди да запиша този курс се бях записала само за QA Fundametals и само това ми стои като записано, дори ми изписва, че не съм платила за изпита. Не мога да вляза в курса Quality Assurance и да видя лекции и т.н. Писах във фейсбук групата на СофтУби , но ми казаха, че било нормално да виждам само QA Fundametals, но аз си мисля, че трябва да ми излиза, че съм записала Quality Assurance.

0
miroslava.vitanska avatar miroslava.vitanska 0 Точки

Аз също в началото нямах активно плащане, но това при мен  беше защото имах стар профил на един и същи майл. Обадих се на +359 899 555 592 от там оправиха нещата веднага като им издиктувах номера за плащане който ми бяха изпратили на пощата. Обадете се да оправят проблема и при вас много са любезни и реагират бързо. За курса аз също имам само фундаменталс и при последното ми обаждане ми казаха че съм записана само в безплатната версия за това и не можах да гледам лекцията на живо, казаха че проблема ще бъде решен до следващата лекция. 

0
22/01/2018 12:16:51