Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
outlaw avatar outlaw 8 Точки

Javascript Fundamentals [Judge] Въпрос относно практикуването на задачите в Judge

Здравейте, състуденти!

За много години на всички! Да сте живи и здрави и все тъй упорито да кодите! :) Имам едно въпросче за Judge. Забелязах, че от момента на започването на JS Fundamentals, състезанието е отворено само за участие - практика няма. Ако решим да напреднем малко с материала как бихме могли, понеже аз лично сам за себе си видях, че е в пъти по-добре да си по-напреднал, отколкото по-изостанал???

Благодаря предварително! :)

1
JavaScript Fundamentals
viktor.pts avatar viktor.pts SoftUni Team Trainer 331 Точки
Best Answer

Привет, ще отворим всички състезания за участие до края на тази седмица.

3
Arxero avatar Arxero 5 Точки

А не е ли възможно само тези които са compete да нямат практис, а останалите да си го имат?

0
viktor.pts avatar viktor.pts SoftUni Team Trainer 331 Точки

Решенията от практис не се броят към домашните, заради фиксирания срок. Ако ги отворим за практика, първо е двойна работа да изпращаш два пъти решение, второ рискуваме много хора да изпратят сега решения, мислейки че ще се признаят към домашното (колкото и да го повтаряме на занятията, подвеждащо е да има два начина да си пратиш решението и не винаги става ясно за всички).

0
Arxero avatar Arxero 5 Точки

Е да ама е малко тъпо, заради хората който не са разбрали, (предполагаемо вече 5-ти месец), всички останали да не могат да си решават задачите които са по-напред в материала. Затова и аз попитах дали е възможно да се направи така когато compete e активен за настоящото занятие да няма practice, но за останалите лекции да си го има practice, така никога няма да има два начина да си предадеш задачите от настоящото занятие. :)

Благодаря все пак.

0
16/01/2018 16:52:17
AsenVolev avatar AsenVolev 8 Точки

понеже въпроса ти не изглежда много пълен и малко ще гадая кво казваш

сигурно имаш предвид дали може задачите от практис да се смятат за компийт ? ако е това просто когато стане на компийт ги пускаш на ново, ресъбмитваш

0
Arxero avatar Arxero 5 Точки

Не ето това има предвид:

https://judge.softuni.bg/Contests#!/List/ByCategory/57/JS-Fundamentals-Exercises

0
AsenVolev avatar AsenVolev 8 Точки

ее тегава работа,  ще вървиш с групата заедно, че има доста хора дето прекъсват лектора и той не може да си изпълни задълженията 

0
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1282 Точки

https://www.hackerrank.com/  ето ви една алтернатива...има и много други не е казано че само тук трябва да пускате код.Ако не друго като се сблъскате с неща извън системата на софтуни ще видите още колко незнаете,или колко сте в началото и това или ще ви мотивира или ще ви откаже.

2
ioannah avatar ioannah 18 Точки

Аз не съм в курса, но защо ми излиза компийт? Наскоро ли е започнал или ? Понеже си мислех че е от 1ви януари.. :Д

0
outlaw avatar outlaw 8 Точки

Да, колежке JS Core започна на 15 януари, но защо виждаш Compete - не знам. Вероятно всички потребители виждат Compete, без значение дали са записани. Не съм сигурен дали е така, предполагам просто. :)

0