Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Записване за ниво 1?

Нямайки опит с платформата на SoftUni след приемния изпит, попитах днес, дали трябва да очаквам панела на обучението да ми даде някаква информация за статуса ми на записване. (на различна поща, заради autofill-a и мързел да го променя) Получих следния отговор.  

 

До тук добре. Само че, реших да си проверя и пощата с която ми е регистриран акаунта и там ме чакаше нещо различно. 

 

 ^ Макар и мейла да е за "Презаписване", не съм сигурен дали трябва да попълвам кандидатура, или не. Моя случай е малко по-различен, защото кандидатствах с оценката от мартенския прием и предполагам проблема има нещо общо. А междувременно панела на обучението продължава да изглежда така : 

 

Бих бил много благодарен на човека, който може да ми разясни ситуацията. Съжалявам ако питам тъпи въпроси, но по-добре е да съм сигурен.

Anonymous:
Административен въпрос, отнасящ се към екипът на СофтУни. Темата не предразполага към дискусия тук във форума.
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1549 Точки

Въпросите не са тъпи, но не са на правилното място. След като веднъж ти е отговорено от екипа по някакъв въпрос, но имаш по-нататъчни - продължаваш да пишеш на мейла или във формата за контакти

Аз доколкото знам за всеки сезон си се пуска кандидатура, нищо че е имало предходна такава, но не мога да ти помогна за твоя случай.

Просто пиши отново там - темата се заключва.

-2