Въпрос за записване на изпит
Здравейте,
бих искал да попитам къде мога да се запиша за изпита Programming basics - Java 2018 Януари, не съм записан за курса, но гледам онлайн.
Благодаря Ви!
Здравейте,
бих искал да попитам къде мога да се запиша за изпита Programming basics - Java 2018 Януари, не съм записан за курса, но гледам онлайн.
Благодаря Ви!
По принцип , за да се явиш на изпита трябва да си записан или в присъствена или в онлайн форма като няма значение за изпита , като след това от СофтУни ти дават някакъв срок да заплатиш на по ниска цена - 50 лв , ако изтървеш срока се плаща 100 лв за самия изпит , но ако не си записан в курса няма как да се явиш на изпита , като цялата тази информация те ти я предоставят на имейл в доста по ранен срок от самия изпит.
https://softuni.bg/trainings/1829/programming-basics-with-java-january-2018 -Но срокът е изтекъл :Д обади се на телефона им и ако там измислят нещо :Д успех
Аз имам следния въпрос - в момента съм записана на курса Fundamentals, но тъй като работя от 9 до 18ч. просто няма да имам физическата възможност да се подготвя достатъчно добре за изпита на 4ти март. И нямам намерение да бия път до София за някоя 3ка-4ка. Мога ли направо да се явя със следващия курс (мисля на 4 месеца започва нов)? И ще имам ли достъп до ресурсите без да се налага да плащам отново 330 лв.?
Можеш да се явиш само на поправките. Те струват 20лв.
Колко време след основния изпит е поправката? И мога ли да се явя на нея, след като не съм ходила на първия изпит?
Може да се явиш и само на поправката. Поправките са като свърши целият курс Tech Module.