Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Въпросът ми е точките от него за последния изпит ли ще важът, или и за трите по малко :)
Благодаря предварително!
Бонус точките важат за трите курса поотделно. Тоест, за C# Advanced има 5% бонус, за OOP Basics също има 5% и за OOP Advanced има още 5%. Затова ще събмитвате по 3 пъти.
Според мен условието за проверка на проекти на колеги трябва да отпадне като изискване за получаване на бонуса.
Това условие ще откаже много хора въобще да се захващат с BashSoft.
Обяснението, че четене на чужд код е допълнителен позитив за мен е невалидно.
Със сигурност ще ни се наложи да изтечем тонове чужд код в Интернет, докато работим по заданието.
А и чий код е по-ценен за четене - този на програмист с 20-годишен опит или този на начинаещите студенти?
Както и да е, времето просто физически не стига за лекции, упражнения, домашни, подготовки за изпит, BashSoft И три проверки на чужди проекти...
Освен ако проверките не са фиктивни (влизам, системата отчита, че съм "прочел" проекта, оставям някакъв произволен коментар, който може и да не отразява реалното състояние на проекта, накрая излизам - работа за 5-10 мин.).
Какво точно представлява проверката?
Пускаме ли код, за да видим дали работи? Оценяваме ли бързодействие или не се считаме достатъчно компетентни за това?
Трябва ли да оставяме коментари между редовете на кода?
Какво се случва, ако някой реши целенасочено да даде крайно отрицателна оценка на друг студент, поради причини, които нямат нищо общо с учебния процес? Как следите за подобни злоупотреби и как се отговаря на тях?
Ами ако всички решат да си поставят отлични оценки, независимо дали са се справили или не?