Friendly trip
Петима приятели искат да отидат на почивка с автомобил. Трябва да определят дистанцията в километри, както и с какъв автомобил ще пътуват, за да знаят разходната норма на горивото в литри на 100 км и цената на горивото за литър. Разполагат с определена сума пари. Помогнете им да пресметнат могат ли с тази сума да отидат на пътуването и какви пари ще им останат.
В случай, че сумата не е достатъчна, наличните средства да се разпределят на петимата по равно.
Вход
Входът се чете от конзолата и съдържа точно 4 реда:
• На първия ред е дистанцията в километри – цяло число в интервала [0.0..100000]
• На втория ред е разходът на автомобилът за 100 километра - цяло число в интервала [0.0...100]
• На третиря ред е цената на горивото за един литър – реално число в интервала [0.0...50.0]
• На четвъртия ред е сумата с която разполагат приятелите - цяло число в интервала
[0.0...100000.00]
Изход
На конзолата се отпечатва 1 ред, където {x} и {y} са реални числа, закръглени до втория знак след десетичната точка:
• Ако сумата е повече или равна на разходите: "You can take a trip. {x} money left."
• Ако не е достатъчна: "Sorry, you cannot take a trip. Each will receive {y} money."
Във VS всичко е наред и върви,но judge ми дава само 20%.Ако някой има някаква идея и сподели ще съм благодарен!
https://pastebin.com/2PJShLwG
Благодаря!Там ми беше грашката,просто съм се подвел от обясненията.