Teamwork and Personal Skills - ниво 1 -03.09.2014 - отменена (а залата ?)
Понеже отмениха лекцията , се чудех дали залата ще е отворена утре сутринта , да ходим да си решаваме задачи на спокойствие ?
Някой има ли информация ?
Понеже отмениха лекцията , се чудех дали залата ще е отворена утре сутринта , да ходим да си решаваме задачи на спокойствие ?
Някой има ли информация ?
На мен ми казаха, че ще е отворена и аз съм навит да се съберем, да си разменим Xubuntu хем, който го има на flash и да порешаваме малко. Ако искате, който е навит към 13:00 в залата?
ето го и xubuntu -то Xubuntu - Nakow моля сийдвайте го и за тези, коиот не могат да дойдат утре за да си го вземат директно.
Колега, когато си логнат в системата и си цъкнеш горе на потребителското име ти излиза в менюто "График на учебната зала". Като щракнеш там ти излиза.... Графикът на учебната зала :D:D:D Та - по принцип всеки ден залата е отворена от към 9, 9 и нещо до 22. Ако няма някаква лекция - винаги можеш да идеш да си цъкаш. По принцип не е проблем и по време на лекция да си цъкаш отзад (или на стационарните компютри),просто трябва да уважаваш работния процес и да си тихичък, за да не пречишна колегите.
Ето и ЛИНК към графика на залата.
Поздрави и приятно цъкане.
Иначе днес има изпит от 16-21, както ще видиш в графика. Преди това не е проблем да си цъкаш.
А няма ли да има видео от лекциите?
Ще има разбира се - днес е била първата лекция. До утре ще я качат със сигурност.