Слаба оценка по Illustrator курса
Здравейте всички от групата на Softuni Creative!
Искам да попитам дали съм единствената недоволна от оценката си по Illustrator модула?
Имам 53 точки, което е 3 и съответно не получавам сертификат.
Пиша по темата, защото не смятам, че е справедливо. Адски съм разочарована от тази оценка, смятам че проекта ми заслужава повече.
Тук вече идва проблема, че е абстрактно да сложиш оценка на дизайн при условие, че според мен проекта ми е добър, но според друг е за тройка.
Не трябваше ли да бъда оценена заради изпълнението си от техническа гледна точка, след като всъщност модула и обучението беше именно за това.
В крайна сметка никой неможе да налее във вените ни усещане за естетика и дизайн, единствено може да ни се налее в главите умение за работа със софтуера Illustrator.
Лекторът ни съумя да предаде тези умения, така че АЗ МОГА ДА РАБОТЯ на Illustrator, но нямам сертификат/доказателство за това, защото имам 3 на проекта си. Перфектно изпълнен, но естетически не издържан според вкуса на преподавателя!
Изключително съм разочарвана от този резултат! Смятам, че е нереалистичен и незаслужено слаб.
Преподавателят има право да НЕ ХАРЕСВА дизайна ми, но няма право да ме оценява като студент , неможещ да борави с програмата.
Аз също не съм доволна, имам оценка 4,80, която не достига съвсем за малко. Може би ако бях получила някакви допълнителни точки, щях да се класирам. Лектора беше казал, че ще ни напише поне някакъв коментар, градивна критика..нещо? Къде да видя това? И все пак бих искала да се явя на "поправителен" - това как би било възможно?
Здравей, Полина!
Обикновенно, след края на следващо издание от даден курс може да доплатиш 20лв. такса и да се явиш на поправителен/повишителен изпит заедно със студентите от следващото издание.
Поне така е в Софтуерния университет с програмиране.
Получаваш мейл с известие, че ще се проведе изпит по даден курс, който не си взела и ако желаеш можеш да се явиш. Пращат ти мейла долу-горе достатъчно рано за да имаш време да се подготвиш.
Иначе, за да видиш коментара към курсовата си работа влез в профила си в SoftUni Creative, от профил избираш обучения и ти излиза таблица с обучения и резултати. В графата резултати има следния линк: Изпит от курса Graphic Design with Illustrator - ноември 2017.
Кликни върху него и ще се отвори малък прозорец с коментара.