Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
dentia avatar dentia 362 Точки
По мой спомен, нямада да го бъде на подготвителното.
0
HPetrov avatar HPetrov 822 Точки
До колкото разбрах аз ще има workshops за подготовка за изпита още и на подготвително ниво.
0
dentia avatar dentia 362 Точки
Хм, интересно. Кога се очаква да е това?
0
kiko144 avatar kiko144 795 Точки
Мен ми се върти в главата, че Наков каза, че трябва да вземем още няколко лекции, за да може да почнат да се правят някакви по-сложни неща, като играта снейк, или бесеница, но не знам до колко е така !
1
WhatTheFoxSay avatar WhatTheFoxSay 61 Точки
Дано на другите нива да има постоянно workshop-ове, защото само с лекции без упражнения сме за никъде!
0
kiko144 avatar kiko144 795 Точки
Съгласен съм че много помагат! Просто ти можеш да търсиш в нета ако не знаеш нещо, но понякога не знаеш просто възможностите на езика.Примерно сега се сещам за тази задача от лекцията за DataTypes and Variables с въвеждането на рожденият ден от конзолата. Аз отначало тръгнах да я правя като въведеш рожден ден после правиш променлива за дата, за месец и за година после сравняваш поотделно всяко едно за да установиш на колко години си днес, а то се оказа че имало такава готова функция...
0
HPetrov avatar HPetrov 822 Точки
Ако програмата е почти същата като в други академии както се предполага workshops ще има когато наближава време за изпит. През останалото време на лекции се правят демонстрации от лекторите, предоставя се кода от демотата както и обикновено остава време след лекцията да се остане за упражнения. Каквото остане обикновено сами си го решаваме като търсим в нета когато не можем нещо на направим и питаме тук, във форума ;)
0
slav_02bg avatar slav_02bg 11 Точки

Да дано има, защото мисля, че ще ни бъдат много полезни, можи би ще са през месец Април когато вече няма да имаме лекции, точно преди изпита:)))

0
Petya avatar Petya 2460 Точки

Може да се каже, че подготовката преди изпита ще е под формата на workshops.

0
Fleshian avatar Fleshian 379 Точки

Да със сигруност ще има все пак ако вкараме малко логика , имаме 4 седмици по 2 лекции на седмица ,а темите които ще везмем са 6 , демек за първите 3 седмици. Послдните 2 лекции в седмицата 27.03 - 03.04  са предвидени за упражнения за изпита .

0