Профил
Loading...
+ Нов въпрос
VanessaShopping avatar VanessaShopping 48 Точки

Търся Складов софтуер за онлайн магазини

Здравейте

Имам физически магазин и си търся складов софтуер за него. Особенното е ,че искам към складовия софтуер да закача и още 3 онлайн магазина , които пак са мои и със същата стока , и към всеки магазин има и фейсбук страница.

Реално физическия магазин ще държи цялата налична стока. Това ще е главната точка. Складовия софтуер ще се ползва като главна база данни за всички магазини (3-те онлайн магазина + фейсбук страниците към тях и самия физически).

Целта е когато се продаде артикул от някой от магазините това да се отрази в реално време във всички други магазини. Става въпрос за самите бройки на артикулите. Примерно:

Имам  1 брой жълта тениска. Във всеки един от магазините е изложена за продажба. Ако се извърши продажба в един от магазините, това да се отрази веднага и в другите, т.е. понеже е последна бройка вече да няма възможност да се купува другаде. Всеки магазин ще се управлява от различен човек, както следва:

Физически + онлайн маг. към него + фейсбук към него от 1 човек ( Това ще съм аз)

2-ри онлайн магазин + фейсбук от 2-ри човек

3-ри онлайн магазин + фейсбук от 3-ри човек

Двата онлайн магазина не трябва да имат достъп до БД ,т.е. ще имат някакви акаунти ,но не трябва да имат права да равят каквото и да е. Единственото което трябва да получават от БД(складовия софтуер) ,ще е наличност ,описание, снимки. Това трябва да става автоматично. При добавяне , изтриване или промяна на на данни , това да се промени навсякъде в реално време.

 

 

 

 

 

-1
Общи приказки
dvdty avatar dvdty 497 Точки

Как два от магазините трябва да отбелязват покупка и намаляне на бройка, ако нямат права за писане в ДБ?

0
02/02/2018 20:25:58
VanessaShopping avatar VanessaShopping 48 Точки

Ако знаех нямаше да питам. :)

Приемам всякакви идеи как бихте направили или какво трябва да се направи. Какъв софтуер бихте ползвали ако развивате подобна идея ?

Ако имате физически магазин и искате да работят за вас други хора ,които ще продават онлайн , как се процедира в такъв случай ?

Идеята ми е да имам складов софтуер , който ще се ползва като главна БД. Само аз ще въвеждам или извеждам стока. И това трябва да се синхронизира с всички онлайн магазини по някакъв начин.

-1
Thedi avatar Thedi 200 Точки

Здравей,

Има начини това да се направи и не е голям проблем. Не знам за съществуващ софтуер който може да прави изброените неща.Сигурно има такъв, но 100% ще струва пари. Ако искаш да се занимаваш с това и магазина ти е сериозен, най добре се свържи с някой да ти направи точно каквото искаш.

0